Opublikowano 18 Września 20241 r Powiedzcie mi czy jak podlacze taka przejsciowke jak na zdjeciu ponizej do tej kosci z radia jak na zdjeciu ponizej to bede mogl do tego podlaczyc wzmacniacz i wszystko bedzie dobrze dzialac? I pytanie w ktorym miejscu dokladnie na dole mam tak jakby 2 wolne miejsca po 12 pin wiec idealnie na ta przejsciowke z gory dzieki za pomoc
Opublikowano 18 Września 20241 r Autor 13 godzin temu, lebdzio napisał(a): Powiedzcie mi czy jak podlacze taka przejsciowke jak na zdjeciu ponizej do tej kosci z radia jak na zdjeciu ponizej to bede mogl do tego podlaczyc wzmacniacz i wszystko bedzie dobrze dzialac? I pytanie w ktorym miejscu dokladnie na dole mam tak jakby 2 wolne miejsca po 12 pin wiec idealnie na ta przejsciowke z gory dzieki za pomoc Znalazlem jeszcze taka przejaciowke ta pewnie zadziala ale czy warto?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz Siema, i jak se poradziłeś z tym, bo ja właśnie zastanawiam się, czy psuć kabelki oryginalne żeby zamontować osobny konwerter, czy jednak taką przedłużkę za grube pieniądze