Lorenz093 Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października (edytowane) Witam grupowiczów, od dłuższego czasu zmagam się z kilkoma usterkami, internety przekopałem wzdłuż i w szerz i nic nie wskurałem. Otóż potrzebuję pomocy w usunięciu błędów w: -sterowniku 07 Jednostka obsługi i wskazań, błąd 003 - próbowałem już chyba wszystko z netu próbując zakodować poprawnie mój model a błąd nie znika. oraz w sterowniku 09 - Centralny układ elektroniczny - tutaj w długim kodowaniu mam (wydaje mi się że poprawnie) Audi drive select, wszystko ustawiam w MMI tzn zawieszenie, silnik,sterowanie między comfort, auto, dynamic i wszystko działa poprawnie. jeśli usunę w kodowaniu któryś haczyk spod charisma a np zaznaczę drive select to się kiełbasi. Z resztą sterowników jestem w stanie sobie poradzić. Ewentualnie jeśli ktoś mógłby podpowiedzieć którędy leci wiązka od regulacji świateł od wtyki pod maske to byłbym wdzięczny ponieważ jest gdzieś zwarcie.. Poniżej wstawiam pełny skan sterowników oraz fotkę z kodami wyposażenia. Audi a4 b8 2008 3.0 tdi quattro avant korzystam z VCP+ Oświećcie mnie 😓 Pozdrawiam David pelnyskana4b8.pdf Edytowane 6 Października przez Lorenz093
Rekomendowane odpowiedzi