Mariusz89 A4 Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada Witam mam taki problem , kupiłem Audi a4 b8 z MMI 3g high w języku niemieckimi Postanowiłem wgrać polski język,kupiłem na allegro spolszczenie, lektor , aktualizacja oprogramowania do 257 i aktywator map, wszystko zadziałało menu polskie , aktualizacja jest do 257 zielone menu odblokowane ale nawigacja nie działa jakaś chwilę jest napis inicjacja a po chwili dane nawigacyjne zablokowane , jest ktoś w stanie podpowiedzieć co z tym dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada cos aktywator nie zadzialal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz89 A4 Opublikowano 6 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada Mam komunikat że dane nawigacyjne zablokowane , wkładam kartę sd z aktywatorem dodam że to jest skrypt , pokażą się dwa napisy jak w załączniku i nic się nie dzieję dalej . Co bym musiał zrobić , kupić czy pobrać żeby to uruchomić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada odezwij sie na priv cos podzialamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi