Helaxinhoo Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Witam, mam problem z przeładowaniem vw t5 1.9 102km 2008r. Problem już zaczął występować przed regeneracją turbiny, była zapieczona geometria i puszczała dużo oleju, po wymianie na regenerowaną auto mułowate i na wyższych obrotach zaczeła przeładowywać, wymienione przewody podciśnienia, n75, gruszka chodzi lekko góra dół, egr zaślepiony i usunięty, czujnik ciśnienia doładowania wymieniony, próbując regulację sztangą zawsze przeładowuje na wyższych obrotach Błąd 000564 regulacja ciśnienia doładowania P0234 przekroczena granica regulacji Włacza tryb awaryjny, macie może jakieś pomysły czy turbina do oddania?
Renwick Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Miałem podobny problem w swojej a4b6 1.9 awx dałem turbinę do regeneracji, problem przeładowania ustał ale była słaba, po czym się okazało ze przewody na n75 były zamienione
Helaxinhoo Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Renwick napisał(a): Miałem podobny problem w swojej a4b6 1.9 awx dałem turbinę do regeneracji, problem przeładowania ustał ale była słaba, po czym się okazało ze przewody na n75 były zamienione Sprawdzałem, były dobrze powsadzane, dzięki
Rekomendowane odpowiedzi