Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z podłączeniem modułu po zmianie kierownicy w Audi A6 C8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszytskich jakis czas temu zmienilem kierownice ze zwyklej okraglej trzyramiennej na scieta przerobiona. Ale zamiast orginalnego modulu ktory sie znajduje pod Airbagiem, mam modul z alliexpress chinski ale caly czas mam blad ogrzewania kierownicy. Natomiast jak podlacze zamiast chinskiego modulu swoj orginalny tez mam blad ogrzewania kierwonicy, czy ma moze ktos schemat  tych kabelkow jak powinny byc podlaczone ? Jescze jest jedna kostka z multi funkcij i sa tam dwa czarne przewody ktore lacza sie z przewodami w kostce 4 pinowej i 3 pinowej ze zdjecia ponizej . Moja orginalna kierownica nie byla podgrzewana.

dziekuje pozdrawiam 

IMG_5922.jpeg

PHOTO-2025-08-12-11-16-54.jpg

Edytowane przez kasia_84

Opublikowano
  • Autor
W dniu 16.02.2026 o 16:32, kasia_84 napisał(a):

Witam wszytskich jakis czas temu zmienilem kierownice ze zwyklej okraglej trzyramiennej na scieta przerobiona. Ale zamiast orginalnego modulu ktory sie znajduje pod Airbagiem, mam modul z alliexpress chinski ale caly czas mam blad ogrzewania kierownicy. Natomiast jak podlacze zamiast chinskiego modulu swoj orginalny tez mam blad ogrzewania kierwonicy, czy ma moze ktos schemat  tych kabelkow jak powinny byc podlaczone ? Jescze jest jedna kostka z multi funkcij i sa tam dwa czarne przewody ktore lacza sie z przewodami w kostce 4 pinowej i 3 pinowej ze zdjecia ponizej . Moja orginalna kierownica nie byla podgrzewana.

Reklama

branding-video-negative.svg

ad

dziekuje pozdrawiam 

IMG_5922.jpeg

PHOTO-2025-08-12-11-16-54.jpg

Nie posiada nikt zadnego schematu jak przewdy z kostki 3 pinowej i 4 pinowej sa zatopione w kierownicy ? Czy sa jakos razem polaczone cyz inaczej ..?