MARMIKI 0 Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 witam wszystkich mam nadzieja ze ktoś mi pomoże bo od niedawna mam a4 i nie mam pojęcia jak zabrać sie do wymiany żarówki w popielniczce tak żeby niczego nie połamać Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaa88 0 Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Przycisnij popielniczke tak aby Ci się otworzyła i gdy wysunie się cała wyciagasz ten pojemniczek na papierosy do góry a w popiołce masz dwie takie blaszki które delikatnie przyciskasz ja u siebie nawet ich nie naciskałem delikatnie pociągałem całą popiołke równo i wyszła razem z zapalniczką odpinasz kostke i zobaczysz w popielnicze taką rurke wyciągasz ją tam znajduje się zarówka która jest wlutowana to podobno kupuje sie w aso gotowe z zarówką ja wyrwałem zarówke i miałem taką zarówczke jedną standardowa do przycisków podswietlania po rozginałem jej tak druciki i wsadziłem w starą obudowe i swieci Oczywiscie jak chcesz to kup sobie ori Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARMIKI 0 Posted July 12, 2009 Author Share Posted July 12, 2009 dzięki wielkie kolego gadałem wczoraj z darekaudi4 i mówi że taka żarówka z tym plastikiem kosztuje koło 40pln i tylko serwis także pozostanie wstawić diodę wielkie dzięki jak się uda to dam znać Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaa88 0 Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 spoko mówie jak dobrze rozegniesz druciki popatrzysz gdzie plus i minus zobacz sobie jak są orginalnie wlutowane i tak ustaw w nowej zarówcze bedzie działac mi działą a 40 dychy za taka pier**le dac za duzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
domelq 2 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Poszukaj na forum, był cały opis jak z podświetleniem sobie poradzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts