ditomek 0 Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Wita, tak w skrócie wygląda moj problem. Klima chodziła prawidłowo, pomijam miganie panela bo podobno to standard (zimne luty) dzisiaj przestało wiać zimne powietrze. panel wydaje się działać nadal prawidłowo, można ręcznie włączyć i wyłączyć śnieżynkę. wcześniej skutkowało to załączeniem i wyłączeniem sprężarki, oczywiście objawiało sie to na obrotomierzu. dzisiaj nic, tylko po stronie pasażera, w nogach jakby zaczął klikać głosniej jakiś... przekaźnik? dokładnie za każdym razem kiedy włączam i wyłączam śnieżynkę, przewody od klimy ( w okolicach aku) są mniej więcej jednakowej temperatury - czyli ciepłe razem z klikaniem tego czegoś po stronie pasażera słychać prace klap - ale to chyba dobrze. Kod klimatronika (kod 1) zwraca wartość 0 - wnioskuje wiec ze przynajmniej podłączenie VAGa nie wniesie nic nowego. Pomocy Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
domelq 2 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Nie wiem dokładnie z którego roku ma auto, ale popatrz w błędach i nie wiem czy w końcu ten klimatronik CI działa czy nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ditomek 0 Posted July 17, 2009 Author Share Posted July 17, 2009 auto z 95 roku, czyli B5, klimatronik wydaje sie działać prawidłowo, po prostu nie załącza sie sprężarka, zacząłem klikać i złapał mi błąd 157, ale to od klap, bo włączałem i wyłączałem klime wiec pewnie zgłupiał, i sprawdzałem bezpiecznik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts