Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 APT] Obsługa klimatyzacji + usterki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich userów i speców z danej dziedziny. Jest to mój pierwszy wątek tu poruszony bo na większość znalazłem recepty na forum... Panowie sprawa która chce poruszyć polega na tym, że:

kupiłem nowy panel klimatronika bo ten który był w aucie (audi a4 1,8 '95) niestety miał urwane taśmy prze wyświetlaczu i nie chciałem się bawić w jego naprawę... Nadmienię że nie mam tego auta długo i niestety nie miałem możliwości sprawdzenia obsługi klimatyzacji bo nic na wyświetlaczu nie widziałem... Mam więc pytanie czy możecie mi opisać poszczególne klawisze obsługi jak i działanie mechaniczne (co ono wykonuje jakie dmuchanie z których wlotów) danego przycisku tego klimatronika. Panel który posiadam to 8DO 820 043 D

Jeszcze jedna sprawa doczytałem na forum że wraz z załączaniem klimatyzacji powinien się włączać wentylator koło wentylatora z chłodnicy a jeśli on nie chodzi to wiem że może być do wymiany... Najlepiej podobno sprawdzić auto podpinając go do komp a czy jest możliwość sprawdzenia jakoś inaczej tego co mu dolega

Dzięki za wszelką pomoc Pozdrawiam

Opublikowano
http://www.a4-klub.pl/smf/faq_klimatyzacja-t40533.0.html[br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 12:07_________________________________________________obsługa i dużo innych ciekawostek :good:
Opublikowano

wentylator zawsze sie kreci po wlaczeniu klimy. jezeli chcesz go sprawdzic rozlacz wtyczke od niego , jest przy zbiorniku od wspomagania kierownicy pod czarna pokrywka , i podaj tam 12 v z akumulatora