Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Siemian w moim temacie coś się orientowałeś :gwizdanie:?

:wink4:[br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 14:24_________________________________________________Coś mi się wydaje ,że nie odrobiłeś lekcji :mysli::przebiegly:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

f*ck... zapomniałem. Przepraszam. Dowiem się co i jak :)

Opublikowano

tez bede :)

Opublikowano

A gdzie dzisiaj spot?

Opublikowano

decathlon :wink4:

Opublikowano

No w temacie jest napisane 'pod Decathlonem' więc chyba tam ;)

Opublikowano

Slawek pewnie będzie cały wieczór jezdził na koniu i jak zwykle ostatnio go nie będzie... nowa pasja :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

:hi:

hammer jak tam kwestia z Twoją nieszczesną kraksą i zderzakiem? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

dzięki Panowie za spota... :)

... Cycek nie płacz już :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za spota chłopaki. Cycek pamiętaj co Ci mówiłem :wink4: .

Tyle to nuda sześciocyfrowe liczby przerażają :decayed: :gwizdanie: .

Mi mówili ,że gdzieś przy 220 tys.trzeba robić wałki w silniku .........i co mylili się :evil: ......... trzeba tylko myśleć o tiptronicu :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 23:26_________________________________________________Siemian ,dzieki :notworthy: ,że mnie nie dobiłeś :wink4: :> .

Opublikowano

czolem z ranca :)

oo widze ze sie dzialo wczoraj .. przytulaliscie cycka ? :D:polew: :polew:

cycu co sie stalo ? :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Siemanko.

Siemian znalazł sposób by ludzi dobijać :wink4: :gwizdanie: .

Opublikowano

a co to za sposob ? :) zadziwcie mnie !!! :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Odczyt przebiegu samochodu przez vag'a.

Z moim mu się nie udało na szczęście , może i dobrze bo czułym się dziś pewnie co najmniej jak cycek :confused4::embarrassed:.

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
:hi: heja[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 08:26_________________________________________________no idzie sie zdziwić jak setka ciulnięta do tyłu
Opublikowano
  • Autor

:hi: heja[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 08:26_________________________________________________no idzie sie zdziwić jak setka ciulnięta do tyłu

To jest nic (prawie :wink4:) ,jak szukałem mojego to trafiłem takie samo autko w innym kolorze z licznikowym coś 242 tyś.,a jak sprawdziłem go po vin'ie to miał prawie 1,7 miliona :yeah: :yeah: :yeah:

Opublikowano

To jest nic (prawie :wink4:) ,jak szukałem mojego to trafiłem takie samo autko w innym kolorze z licznikowym coś 242 tyś.,a jak sprawdziłem go po vin'ie to miał prawie 1,7 miliona :yeah: :yeah: :yeah:

nie wierze :decayed:
Opublikowano

przecież potem Ty go kupiłeś :decayed::polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Jeśli magro w rybniku ma gdzieś statystyki audików,ktore sprawdziłem ( było 48 aut ) to podam Ci ten vin jak go dostanę . [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 09:35_________________________________________________Siemian proszę Cię , normalny może do końca nie jestem ale taki przebieg w kupowany autku nie jest moim marzeniem .

Opublikowano

Arturo to było do niego:

nie wierze :decayed:

:decayed: :decayed: :decayed: