Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Brak podgrzewanych lusterek :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Troche to przykre ale wychodzi na to ze nie mam podgrzewanych lusterek. Chyba ze cos sie popsulo bo wyczytalem ze sa zalaczone ciagle i czasem cos w nich pada cos na wzor termostatu. Na dworze bylo 7.5stopnia (moze ma to cos do tego)wlaczylem podgrzewanie tylniej szyby w celu odparowania no i lusterka zaparowane jak byly tak zostaly. Znalazlem opis z B5 jak i co ladnie zrobic pytanie czy tak samo instalacja jest w B7 i moge skorzystac ze wzorca? Nie znalalzem jak bezpiecznie wyjac wklad dlatego poki co nic nie rozbieralem, bo mysle ze to by wiele rozwiazalo w tej kwestii.

Opublikowano

Może ten temacik Ci kolego w czymś pomoże. :good:http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t48767.0.html;highlight=podgrzewanie+lusterek

Znalazłem to na szybko. Poszukaj bo gdzieś widziałem jeszcze cos na ten temat.[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 20:06_________________________________________________Jeszcze tutaj jakiś temacik: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t44433.0.html;highlight=podgrzewanie+lusterek

Opublikowano
  • Autor

Dziekuje. Wlasnie wrocilem z garazu, wyjalem wklady obu lusterek i mam zwykle lecz sa dwa kabelki do opcji podgrzewania ktore po zalaczeniu tylniej szyby nie daja pradu, na poczatek zakupie wklady a potem znajac zycie zajme sie pociagnieciem przewodow i rozgrzebywaniem wszystkiego co stanie na drodze o czym postaram sie poinformowac rowniez na zdjeciach

Mam jeszcze pytanie bo na alledrogo sa wklady no i jesli zastosuje 105x80 bo wiekszy nijak sie nie zmiesci mowie tu o 140x85 poprzez sciete lusterka, to czy jak dam na srodku to rozejdzie mi sie po lusterku ladnie?

Opublikowano
  • Autor

wlasnie na nim sie bede wzorowal, patrzylem to przy tym mniejszym lusterku prawie cala ja wypelnia. Moje lusterko ma wymiar 17cm dlugosc x 11.5cm wysokosci krawedz od strony szyby x 6.5cm wysokosci do zewnetrzej krawedzi lusterka i o to chodzi ze mniejsza mate ustawilbym na srodku ale brakowaloby po 3-4cm z kazdej strony

Opublikowano

wlasnie na nim sie bede wzorowal, patrzylem to przy tym mniejszym lusterku prawie cala ja wypelnia. Moje lusterko ma wymiar 17cm dlugosc x 11.5cm wysokosci krawedz od strony szyby x 6.5cm wysokosci do zewnetrzej krawedzi lusterka i o to chodzi ze mniejsza mate ustawilbym na srodku ale brakowaloby po 3-4cm z kazdej strony

Rozumiem że lustro mniejsze załatwia mata GB 8???

Teraz lustro większe załatwia mata GB 10?? i tu masz po 3 cm??? tym bym się nie przejmował mata na prawdę mocno grzeje(po 5min lusterka cieplutkie że aż miło rękę przyłożyć) i jeśli chodzi o zaparowane lustra parę zgania z całych luster, z wodą gorzej ale i tak chyba lepiej niż oryginał, z drugiej strony jeśli boisz się nie dogrzanych luster pozostają oryginalne wkłady. :naughty: ja od siebie polecam maty cena symboliczna a na pewno zadowolony będziesz :wink4:

Opublikowano
  • Autor

GB8 musialbym wsadzic bo GB 10 jest ze tak powiem "prostkoatna" a lusterko jest sciete od gory i nijak sie zmiesci takze 8 tylko wchodzi w gre i tak pewnie bede musial zrobic

Opublikowano

GB8 musialbym wsadzic bo GB 10 jest ze tak powiem "prostkoatna" a lusterko jest sciete od gory i nijak sie zmiesci takze 8 tylko wchodzi w gre i tak pewnie bede musial zrobic

jeśli nie da sie jakoś podgiąć maty to pozostaje Ci gb8 :mysli: