Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Mokra tylna kanapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam avanta z 2002r. i czy pada czy nie strasznie zaplamiona jest tylna kanapa. Na początku myślałem że gdzieś szybę zostawiłem otwartą ale to nie to.

Jeszcze jedna rzecz nie daje mi spokoju czy w waszych samochodach słychać odgłos przelewającego się paliwa w zbiorniku? Jak ruszę nieco szybciej lub zahamuję to jak nie pierdyknie, jakby ktoś cegłą przywalił w zderzak. Może ktoś przerabiał temat i jest na to jakieś lekarstwo? Gdzie ewentualnie mogła się zebrać woda?

Opublikowano

ja zawsze powtarzam nie dawać kluczyków kolega jak chcą iść posiedzieć z panna w samochodzie bo potem plamy :polew: :polew:

a tak na poważnie u mnie w b5 tez słychać paliwko w baku jak sie ostro da w but i przy hamuję :mysli:uznałem to za normalne tobie też tak radzę, po prostu im szybciej się z tym pogodzisz tym szybciej problem zniknie. :kox: :kox:

a podsufitka koledze nie moknie???

może to antena gdzieś przepuszcza i z podsufitki kapie???? :mysli: :mysli:

Opublikowano
  • Autor

a tak na poważnie u mnie w b5 tez słychać paliwko w baku jak sie ostro da w but i przy hamuję :mysli:uznałem to za normalne tobie też tak radzę, po prostu im szybciej się z tym pogodzisz tym szybciej problem zniknie.

W a3 tego nie ma więc to chyba normalne nie jest.

a podsufitka koledze nie moknie???

może to antena gdzieś przepuszcza i z podsufitki kapie????

Podsufitka sucha jak pieprz bo tam anteny nie posiadam.

Opublikowano

a3nie równa się a4 :wink4: :wink4: wiec pisze ze u mnie też sobie chlubie ale tylko jak mam prawie pełno w baku:) :rolleyes:

a z tą kanapą to ciekawa sprawa przecież to nie ropa?? byś to czuł a a jak myjesz auto to nie widzisz żeby gdzies woda sie przeciskała koło uszczelek :mysli:

kolega długo ma tan samochód??

Opublikowano
  • Autor

a z tą kanapą to ciekawa sprawa przecież to nie ropa?? byś to czuł a a jak myjesz auto to nie widzisz żeby gdzies woda sie przeciskała koło uszczelek :mysli:

kolega długo ma tan samochód??

ropa to to na 100% nie jest

a jeżeli chodzi o samochód to posiadam go od kilku dni

tak się zastanawiam czy czasami pod podłogą nie ma jakiejś wody ale ww miejscu gdzie są dywaniki jest sucho tylko na kanapie w miejscu zgięcia L zaczyna się rozchodzić ta plama.

Opublikowano

Wyciąg siedzisko tylnej kanapy,niech ktoś wsiądzie do środka i obserwuje,pozamykaj drzwi i okna,odkręć wodę i polewaj całą tylną część samochodu od przednich drzwi aż po tylną klapę i światła tylne włącznie(polewać trzeba zazwyczaj długo zanim coś się zaobserwuje) .