Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Zapytanie o pomoc w doborze sprzętu :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciał bym zamontować w audi a4 b6 , sedan , zestaw odseparowany z przodu i z tyłu oraz zrobić niewielką zabudowę w bagażniku 1 lub 2 woofery i tu moja prośba , pomóżcie coś dobrać :)

jednostką sterującą jest rns-e , nie piszcie o wygłuszaniu itp bo o tym wiem :)

muzyki słucham ogółnie każdego typu ale lubię dość głęboki i mocny bas , skrzynka w bagażniku po kilku pomiarach wychodzi mi około pojemności 45-50 litrów (tak zeby wizualnie ładnie to zrobić) ale zawsze moze byc więcej jeżeli głośnik będzie tego wymagał:)

mam głosniki vibe se-k 166mm - jeden zestaw , skrzynkę vibe slr12 oraz wzmacniacz vibe slick a3 , sprzedać to i kupić wszystko od zera czy dokupić drugi zestaw odseparowany i wymienic skrzynke na głosnik który bym zabudował ?

co proponujecie ?

Opublikowano

Taki sam temat utworzyłeś na strefie car audio, czy się mylę?

Za mało detali podajesz..

Ile pieniędzy na wszystko

Ile na przód, jakie zestaw 2 czy 3 way

ile na wygłuszenie

ile na kable itd.

1 piec czy 2?

Mało wylewny jesteś :slina:

Opublikowano
  • Autor

kable i wygłuszenie osobno a pieniądze to zalezy czy musiał bym wszystko sprzedać czy np wzmacniacz i głosniki by zostały , poza tym nie wiem ile kosztuje w miare dobrej klasy sprzęt , powiedzmy ze jezeli sprzedał bym to co mam to okolo 2,5 tyś a jezeli sprzedał bym tylko skrzynke i wtedy musiał bym kupić głosnik do bagaznika , zestaw w drzwi i wzmak to 1500 ?

Opublikowano

Jaki masz wzmacniacz i głośniki?

Na początku zrobiłbym dobry przód a z tego co wiem to w B6 dużo łatwiej jest niż w B5.

Po zrobieniu przodu dopasuje się resztę, no i 2 piece by się przydały na napędzenie osobno przodu i skrzyneczki

Opublikowano
  • Autor

dodałem w pierwszym poście

mam głosniki vibe se-k 166mm - jeden zestaw , skrzynkę vibe slr12 oraz wzmacniacz vibe slick a3 , sprzedać to i kupić wszystko od zera czy dokupić drugi zestaw odseparowany i wymienic skrzynke na głosnik który bym zabudował ?

[br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 23:22_________________________________________________zmieniła się koncepcja po przeczytaniu paru rzeczy na forum;-) narazie będzie przód w vibe wzmacniacz chyba tez zostawie ale to nie jest pewne, napewno jeszcze ,szukam 10" do bagaznika i mam pytanie co polecacie zeby sprawdziiły się w sedanie i jaką obudowe do tego , powiedzmy ze 500-700 zł na głosniki na początek

pierwsza propozycja to :

tec uxp 10 d 2

biorę tez pod uwagę kupno wzmacniacza monoblock i dwóch 10 spiętych na 2 Ohmy z tym ze wtedy koszty podzespołów muszą zmaleć :)

Opublikowano

RE AUDIO SR koszt 499zł + skrzynia wentylowana ok 30 litrów i będzie ok :good:

Jak chcesz mam nowego REXa 12 w skrzynie 42litry strojonej na 35Hz

Pisz na priv w razie kupna.

Opublikowano
  • Autor

a co powiecie o głosniku rainbow hammer 10"