olsen318 Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 mam pytanie? jak skasować konputer w a4 1.9TDI 96r,ale zacznę od początku.Wymieniłem kostke w stacyjce i po złożeniu wszystkiego(zdjęcie kierownicy itd.) świeci mi się kontrolka AIR BAG i nie chce zgasnąć.czy wystarczy tylko odłączyć akumulator i wszystko się zresetuje czy trzeba auto podłączyć do komputera i usunąć błąd?pozdrawiam wszystkich klubowiczów :a4fan: temat ...
marcin j Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 Temat zupełnie nie w tym dziale, dodatkowo nazwany katastroficznie. O twoim problemie był na forum, użyj opci szukaj.
marcin j Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 czy wystarczy tylko odłączyć akumulator i wszystko się zresetuje czy trzeba auto podłączyć do komputera i usunąć błąd?pozdrawiam wszystkich klubowiczów Możesz spróbować, ale wątpię. Szkoda , że przed nie odłączyłeś aku,teraz trzeba podłączyć sie pod Vaga.
krzyniek Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 czy wystarczy tylko odłączyć akumulator i wszystko się zresetuje czy trzeba auto podłączyć do komputera i usunąć błąd?pozdrawiam wszystkich klubowiczów Możesz spróbować, ale wątpię. Szkoda , że przed nie odłączyłeś aku,teraz trzeba podłączyć sie pod Vaga. to próbowanie niewiele pomoże a raczej nic więc lepiej od razu podłączaj pod Vag_a
Rekomendowane odpowiedzi