misiek28 0 Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 :a4fan:Witam ,chyba mam w swojej Audiczce inny wydech niz wszyscy.Chciałem dokładnie sie temu przyjzeć. Czy do Avant A4 Quattro 1.9 110 KM , 1997r. ma ktos dokładny plan układu wydechowego.Coś mi dzwoni w tych rurach,a wiem ze kupiłem go po stłuczce i chyba sprzedający wcisną mi inny wydech, z czegos innego .Pozdrawiam i dzieki za pomoc!!! A ha czy kombi ma taki sam wydech co sedan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spanky 9 Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 :a4fan:Witam ,chyba mam w swojej Audiczce inny wydech niz wszyscy.Chciałem dokładnie sie temu przyjzeć. Czy do Avant A4 Quattro 1.9 110 KM , 1997r. ma ktos dokładny plan układu wydechowego.Coś mi dzwoni w tych rurach,a wiem ze kupiłem go po stłuczce i chyba sprzedający wcisną mi inny wydech, z czegos innego .Pozdrawiam i dzieki za pomoc!!! A ha czy kombi ma taki sam wydech co sedan? zrob zdjecia to Ci powiem czy masz ori wydech .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts