Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFB] Zawór przestawiacza kata wtrysku-stała odchyłka regulacji, migaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jeszcze raz, mam nadzieje juz poprawnie, wszystkich maniaków :audi:

Kupiłem miesiąc temu furke, która daje mi niewyobrażalną radość z jazdy, ale ja nie o przyjemnościach.

Wszystko jest ok., tzn nosze sie z wymiana całego rozrządu z pompa wody, filtry olej, w zasadzie chce zrobic wszystko za jednym zamachem, ale jeden detal spędza mi sen. Juz poraz 2-i zdarzyło mi sie że moja niunia odmówiła mi posłuszeństwa, a zdarza sie to w sytuacji gdy daje kucykom ostry wycisk :naughty:( jesli można mówić o wycisku w automacie) ale jest jeszcze kwestia tego typu, wskaźnik paliwa jest na piewrwszej białej kresce od lewej(jakby 1/4 baku), a niunia sie irytuje, miga kontrolka świec żarowych po czym jesli nie dotankuje zawczasu to dziunia zdycha,trzeba ja napoić a i tak jak neleje do syta to nie pali, to traktuje ja motostarterem. Połechce i gada, no i przechodzac z nia takie perypetie podłączyłem ja pod vaga, to wykazało że błąd czujnika pompy, czy cus, a i świeci cały czas kontrolka poziomu lub cisnienia oleju( konewka sensor na żółto). Podjechałem do znajomego ziomka i zrobiliśmy diagnostyke pompy, na vagu nic nie wykazało, na kts-ie info, że 11 razy powtórzył sie błąd " zawór przestawiacza kąta wtrysku- stała odchyłka regulacji". Dodam, że dziecince wymieniłem przepływke i o delikatnie poprawiła zrywność choć nadal wystepuje delikatna turbodziurka. Szanowni klubowicze, czy jesteście w stanie wesprzec wiedzą i doświadzczeniem zielonego ludzika, pragne by ta perełka miała wszystko co najlepsze, przede wszystkim zdrówka, może polecicie mi jakiegoś fachure, bo z tego co sie już dowiedziałem to ten silniczek wymaga specjalnej opieki, pozdrawiam szanowne grono klubowiczów :audi::a4fan::quattro::decayed: [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2007, 20:31 _________________________________________________HELP, HELP, HELP