Opublikowano 10 Maja 201016 l widzę, że szykuje się ciekawa impreza, a że Zator miło mi się kojarzy, więc zaglądnę na 16 minut
Opublikowano 10 Maja 201016 l Rob przyjedz w PN bede na 100% heh temat sie rozwija nawet Krolu wpadl tu
Opublikowano 10 Maja 201016 l Rob przyjedz w PN bede na 100% heh temat sie rozwija nawet Krolu wpadl tu przypadkiem, byliście na 1 stronie "wiadomości od ostatniej wizyty."
Opublikowano 11 Maja 201016 l Przyjeżdżasz ? ja ....owszem tylko jeszcze niunie musze wymyć i gdzieniegdzie podmyć bo wstyd przyjechać bo taka zabłocona że masakra jakbym w polu nią orał ------------------------------------------------- a wie ktoś coś na temat rameczek?? może dziś przyjada?? Mogę wiedzieć którędy jeździsz na spoty? Bo może czasami bym sie z tobą zabrał jak żona nie da rady mnie podwieźć a sam kierowcą jeszcze długo nie będę. No chyba że noga drastycznie szybko wróci do zdrowia. od olkusza lece bo przez siersze droga paskudna[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 15:47_________________________________________________ Rob licznik wiadomości Ci się zawiesił u mnie masz cały czas 2 gdzie ten stary rob :gwizdanie:
Opublikowano 11 Maja 201016 l Rob licznik wiadomości Ci się zawiesił u mnie masz cały czas 2 jak szaleć, to na całego
Opublikowano 12 Maja 201016 l kope lat ostatnio byłem kompletnie poza zasiegiem , ale powracam w najbliższy poniedziałek melduje się na spocie [br]Dopisany: 12 Maj 2010, 02:36_________________________________________________PS. moj twór filmowy na cześć mojego śp.Malucha filmiki leżały na płycie od 2007 roku a dopiero w ostatni weekend je poskładałem
Opublikowano 12 Maja 201016 l mam nadzieje że będzie ładnie czas sprawdzić się na ------- Uploaded with ImageShack.us
Opublikowano 13 Maja 201016 l :decayed: :decayed: moze przywioze na spota skuter wodny co ? lepiej sie sprawdza na mokrym
Opublikowano 14 Maja 201016 l jaka piękne dni się zapowiadają Jak takie "piękne" dni miały by być tego lata-to ja juz dziękuje za wakacje.
Opublikowano 14 Maja 201016 l Autor Dlatego też czas wyjechać na Majorkę tu się nie da żyć ... ( do tego Lepper kandyduje na prezydenta )
Opublikowano 14 Maja 201016 l Dlatego też czas wyjechać na Majorkę tu się nie da żyć ... ( do tego Lepper kandyduje na prezydenta ) Na Majorke nie jadę ale na Chorwację tak bo tam już cieplej. Czy to ty trąbiłeś na mnie na Kadłubku wczoraj?