Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] OZ ADRENALINE ktoś takowe posiada >?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chcialem zakupic felgi OZ ADRENALINE http://www.netcar.pl/felgi/aluminiowe/oz/OZ+ADRENALINA+Black,,,,,,,,,,,,,,,5x112,498,0,5-0,115559043,szi.html i mam pare pytan zwizanych z tymi felgami... mianowicie .. czy ktos na nich jezdzil..przedewszytkim chodzi mi o trwalosc czarnego lakieru czy po czasie robia sie na nim odpryski.?? --..jak z utrzymaniem estetyki tych felg -czystosci, trudno je domyc?..wydaje mi sie ze sa solidne wkoncu to OZ :) ....i zastanawiam sie co do rozmiaru tj napewno to beda 17 stki ale nie wiem czy et 35 czy 48 , szerokosc tych felg to 8 cali , generalnie z tego jak zrozumialem pojecie et to et35 bedzie bardziej wysuniete ku blotnikowi a 48 bardziej schowana, wolalbym oczywiscie et35 tylko czy nie beda tarły o blotnik , no i jakie opony kupic zeby pasowaly jak ulal -205/45/17 zalezalo by mi na jak najbardziej komfortowych oponach ?..a co do ceny najtaniej udalo mi sie przyczaic za 2600zl z przesylka , no chyba ze ktos przylukal taniej ..to prosilbym o linka ...

Opublikowano

Bierz z ET35 :wink4: A co do trwałości to w końcu OZy są także nie powinno być z tym problemu.

Opublikowano

jeżeli 17" to opona tylko 225 - 235 / 45 i bierz ET 35

Opublikowano
  • Autor

kupiłem do tego opony 225/45 zrezygnowalem z felg enzo poniewaz nie sa dostpne (pare tematow nizej) , ostatnie pytanie na jakim cisnieniu powiniem jezdzic zeby nie zniszczyc felg.:0?

Opublikowano

kupiłem do tego opony 225/45 zrezygnowalem z felg enzo poniewaz nie sa dostpne (pare tematow nizej) , ostatnie pytanie na jakim cisnieniu powiniem jezdzic zeby nie zniszczyc felg.:0?

2.0 - 2.5 zależy z jakim obciążeniem jezdzisz

ja jeżdże na pusto 2.3