Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BGB] Gdzie znajduje sie sterownik bluetooth ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Szubek-line
Opublikowano

Witam wszystkich, potrzebuję zlokalizować sterownik bluetooth do instalacji telefoniczej w A4 B6, musze go wymontowć i wymienić na inny nie mam pojęcia gdzie się znajduje. Nr sterownika to 8P0862335. Jedni mówią, że w kanale środkowym inni, że pod siedzeniem kierowcy. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Fabrycznie znajduje sie pod siedzeniem pasazera, tam gdzie montowane sa instalacje telefoniczne. Jesli nie byl zamontowany fabrycznie tylko "rezany" to najprawdopodobniej znajduje sie za schowkiem.

Gość Szubek-line
Opublikowano

Witam czy jesteś pewien??? nie chciałbym rozebrać co nieco za dużo :) instalacja jest 100% fabryka. Uchwyt zamontowany jest przy konsoli środkowej, tj. instalacja II generacji bez przewodów do uchwytu. Czy trzeba wyjmować całe siedzenie, tapicerkę itp. aby to ustrojstwo wyciągnąć ?

Opublikowano

zastanawiam się właśnie nad montażem bluetooth'a w mojej a6 i nie wiem od czego zacząć. Mam ori NAVI RNSe i chciałbym to uruchomić.

możesz coś podpowiedzieć??

Opublikowano

Witam musisz kupić sterownik 8P0862335H lub Q ( Q jest najnowszy i obsługuje wiecej telefonów) ale spokojnie wysztarczy z literą H + komplet okablowania + mikrofon, wieczorkiem spróbuję wrzucić link do jakiegoś manulala. [br]Dopisany: 03 Październik 2007, 09:51 _________________________________________________http://stores.vagnav.com/Categories.bok?category=Audi+A4+B6+%282002-2005%29 tutaj możez kupić cała instalację gotową do montażu

http://www.scoty.de/index2.htm

pozdrawiam