Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Głośniki tylnych drzwi...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam odrazu zaznacze ze szukalem pod tym katem odpowiedzi na te pytanie ale jakos nie wygrzebalem nic ciekawego...

wiec moja A4 niestety nie ma w tylnych drzwiach glosnikow ma tylko z przodu 2 normalne i 2 syczki chcialbym dolozyc 2 w tylne drzwi moja a4 jest z roku 97' kombi w bagazniku mam skrzynie basowa alpina z przodu ladnie wszystko gra ale z tylu skrzynia zaglusza troche muzyke i slychac i czuc bardziej basik niz muzyke moje pytanie brzmi czy w boczku da sie zamontowac glosniki czy jest tam gdzies miejsce na to ktoredy puscic kable?? jesli trzeba zrobie fotki boczkunie zdejmowalem go wiec jesli ktos cos takiego zrobil i wie czy da rade to prosil bym o podpowiedz

pozdrawiam

Opublikowano

wiec sprawa wyglada tak ze masz audio :good: tylko pobaw sie regulacja...wiekszosc rezygnuje z tylnych glosnikow bo scena musi byc z przodu a z tylku tylko deliktny basik wiec sie zastanow :cool1:

Opublikowano
  • Autor

ale jak siadam z tylu to brakuje tego czegos wiem ze to jest prawidlowo audio w samochodach ale brakuje i tak szukam moze ktos cos takiego robil jakies rezanko w boczku z poprowadzeniem wiazki

Opublikowano

robil nowekbdg (szukaj go w sekcji kuj-pom)...

...ja bym czego takiego nie zakladal na tyl skoro przod gra ladnie... :gwizdanie:

przeciez Ty z tylu nie jezdzisz :evil:

Opublikowano
  • Autor

he no niby nie jezdze ale jak sie zdarzy dobrej nuty nie moze zbraknac i z tylu :)

Opublikowano

no to zostaje Ci pytac nowka lub poprostu samemu pociagnmac kable do radyjka badz wzmaka jesli zostaly Ci jakies miejsca progiem i wyjsc w slupku miedzy drzwiami...tam przeciagasz slupkiem fabrycznymi otworami do drzwi i juz masz kabelki do glosnikow w tylnych drzwiach :hi:

Opublikowano
  • Autor

a czy przejscie z slupka do drzwi tam jest w miare latwe? jakie glosniki tam sie smieszcza?