Jurekh Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Witam! kupiłem sobie radio na cd a co za tym idzie chcialbym sie pozbyc z mojej audi pojemnika na kasety... nie bardzo wem co tam wsadzic a wycinac te przegrydy i rozbebeszyc ten pojemnik to chyba nie jest dobry pomysl. no i teraz pytanie do klubowiczkow: ma ktos jakis dobry pomysl co z tym robic?
Uziel23 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 szukam takiego pojemnika możesz dać foto masz może podłokietnik???
tomek25 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 nic nie ruszaj kup sobie podlokietnik na gieldzie w lubiniu hehe i bedzie mniam mniam
mickol Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Panie, Panowie... pozwolę sobie odgrzać temat pojemnika na kasety. Mam w swojej takie ustrojstwo, ale jest mi to absolutnie zbędne tylko nie wiem jak to wymontować. Problem w tym, że z całego pojemnika sprawny jest tylko jeden slot, więc nie mam dojścia do środka tego pojemnika, gdyby tam jakiś wkręt był w środku czy coś. A i jeszcze pytanko. Ma ktoś z forumowiczów może "wyściółkę" tego otworu, który zostanie mi po ew. wymontowaniu tego pojemnika? Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi