[B6 AVJ] Proszę pomóżcie z moim wspomaganiem !!
0

    1 odpowiedź w tym temacie

    Rekomendowane odpowiedzi

    Sprawa wyglada nastepująco. Postanowilem dzis wyjąc pompe wspomagania ze swojego a4 1.8T bo wyla jak czort i momentami gubila wspomaganie jak szybko krecilem w jedna lub druga strone i... wyjaolem ja i wziołem od goscia ktory handluje czesciami w moim miescie taka sama pompe kyb tylko od sharan obudowa identyko jedyne czym sie roznilo u mnie jest na stale kółko a wiec przelożyłem cały srodek pompy i wygladalo wszystko pieknie bo pompa w porownaniu do mojej byla w stanie za***istym. I problem nastepujący -wkladam odpalam i na wolnych pracuje wspomaganie jest dodam gazu i ginie a dzieje sie to przez to ze zacina sie zawór i to jest jedna rzecz co nie wyminilem i wyjołem zawór i fakt był zaciety wyjuje a on ma takie ostre rysy na brzegach . powiedziecie co to moze byc i czemu ta pompa takze miała delikatne wycie- rolka od alternatora jest ok napinacz nowy plyn nowy i jeszcze w srodku jest sitko i nie wiem czy one nie jesty zapchane ale za cholere go chyba sie z tamtad nie da wyjac zeby wyczyscic pomozcie prosze autko stoi a potrzebne do pracy. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się
    0

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.