michał69 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Witam. Dziś podłączyłem starą przyczepkę do mojego auta i po przejechaniu około 10 km zaświeciła mi się kontrolka ABS-u i kontroli trakcji więc zgasiłem auto i odpaliłem i było OK do następnego hamowania znów się zaświeciła więc chciałem dojechać do domu a po chwili jeszcze mrugała mi kontrolka świec żarowych . teraz co auto odpalę i przejadę jakieś 500m zapalają się te kontrolki co to może być? Może jakieś zwarcie? bo kostka do haku jest trochę stara?[br]Dopisany: 01 Maj 2010, 12:09_________________________________________________podłączyłem vaga i wyszło błąd czujnika światła stopu . Wymieniłem więc czujnik i nadal to samo świeci się abs i kontrolka świec żąrowych i te same błędy co jeszcze mogę sprawdzić?
Gość DiM Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Nie masz zwarcia w gnieździe pod które podłącząśz kabel od przyczepki? Wtyczką nie była zawilgocona?
michał69 Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 była zawilgocona bo jeszcze wtedy bardzo padało i ta wtyczka jest na słowo honoru była robiona nie orginalna
Rekomendowane odpowiedzi