Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie montować gaz w malopolsce rejon Kraków [A6 C5 1.8T]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu jestem posiadaczem A6 C5 1.8T. Spalanie paliwa wacha się mi w granicach 10l przy w miarę spokojnej jeździe. Troche ię mi to nie widzi przy obecnych cenach za litr Pb w związku z powyższem rozgladam sięza firmąktora dobrze zamontuje w mojej A6 instalację gazową. Czy w Krakowie lub okolicach znajduje sie godny polecenia takowy warsztat, firma? Będe wszięczny za wszystkie sprawdzone firmy i ich adresy. Pozdro.

Opublikowano

Speed Gaz

Chrzanów, ul. Oświęcimska 94, tel. 502054046

polecam w 100 %, sam właściciel jeździ S4, mam do niego z Sosnowca ok 40 km ale na każdą regulacje jeżdżę do niego zamiast do innego gaziarza na śląsku :) zna sie na rzeczy

Opublikowano
  • Autor

Oki dzięki Kolego zadzwonie i zapytam co i jak. No chyba że ewentualnie napiszesz jak sie cenią w tej firmie biorąc pod uwagę samochod z silniekiem 1.8T 150 km, a w przyszłości może chip na 180 km max.? Interesuje mnie instalacja Stag 300 lub BRC.

Opublikowano

Zadzwoń do Marcina, powie Ci wszystko, szepnij słówko że jesteś z A4 klubu na pewno zostaniesz profi obsłużony, w poniedzialek bede u niego to powiem, że ktoś z a4 klubu bedzie dzwonił :)

Opublikowano
  • Autor

Oki wielkie dzięki. Napewno wspomne słówko że namiar na jego firmę otrzymałem od klubowicza z forum A4- Tomka. Zobaczymy co i jak- w poniedziałek ok 10:00 będe do niego dzwonił. Pozdrawiam