Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Wymiar urlopu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam do Was takie pytanie, może Wy będziecie wiedzieć coś więcej.

Sprawa jest tego typu iż uczęszczałem do Szkoły Wyższej (zaocznie) w latach 2007-2010, kończąc ją w tym roku w czerwcu tytułem licencjata. Jednocześnie pracowałem w jednej firmie w latach 08.2005-09.2006, a w drugiej od 12.2006-do chwili obecnej . I teraz moje pytanie, czy w świetle prawa należy mi się juz 26 dni urlopu?

Miła Pani z kadr powiedziała mi, że nie, ale może się myli :chytry:.

Opublikowano

Jesteś zatrudniony krócej niż 10 lat wiec należy ci się 20 dni urlopu.

Opublikowano

Ale do lat pracy wlicza się szkoła. W przypadku Szkoły Wyższej - 8 lat, Liceum - 4 lata.

Opublikowano

Ale do lat pracy wlicza się szkoła. W przypadku Szkoły Wyższej - 8 lat, Liceum - 4 lata.

To fakt. W takim razie masz 8 lat. To nadal za mało aby mieć 26 dni.[br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 10:14_________________________________________________szkoły się nie sumują :wink4:

Opublikowano

Już wszystko wiem, brakuje mi 1 rok i 3 miesiące do 26 dni urlopu. Policzyli mi lata pracy wraz z Liceum, gdyż jest to bardziej korzystne dla pracownika. Po studiach musiałbym przepracować jeszcze 2 lata.

Opublikowano

Już wszystko wiem, brakuje mi 1 rok i 3 miesiące do 26 dni urlopu. Policzyli mi lata pracy wraz z Liceum, gdyż jest to bardziej korzystne dla pracownika. Po studiach musiałbym przepracować jeszcze 2 lata.

dokładnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...