Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B5 AHU Regenerowana sprężarka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich

W moim autku mam do wymiany sprężarkę klimy .

Zastanawiałem się nad kupnem jakiejś sprawnej używki , ale znalazłem firmę , która sprzedaje regenerowane (dają 6 miesięcy gwarancji)

Czy może ktoś a Was miał sprzęt z tej firmy i może powiedzieć jak się sprawuje

http://allegro.pl/item1124066558_sprezarka_klimatyzacji_audi_a4_zexel_550zl.html

Znalazłem jeszcze firmę , która sprzedaje sprężarki nowe jakiejś firmy VAJKO (czy jakoś tak , nie pamiętam dokładnie nazwy )

http://allegro.pl/item1149349005_sprezarka_klimatyzacji_audi_a4_a6_nowa_174.html

Co o tym sądzicie

Pozdrawiam cześć.

Opublikowano

Hej, mam ten sam problem. ja jednak kupuję tą z pierwszej aukcji. dzowniłem tam i jak oddasz starą sprężarke to Ci 200 zł przeleją na konto więc 550 zł sprężarkę z 6 miesięczną gwarancją to chyba OK cena.

Opublikowano
  • Autor

Witam

Ja też chyba wybiorę tą pierwszą opcje , zawsze trochę kasy zostanie , zwłaszcza że ja mam do płukania cały układ i za to pewnie też trzeba będzie parę stówek dać

A znasz może kogoś kto ma taką regenerowaną sprężarkę z tej firmy .

Pozdrawiam cześć.

Opublikowano

Nie znam nikogo takiego niestety. Też mam cały układ do płukania bo stara sprężarka zasyfiła cały układ :/

W Krakowie usługa płukania układu klimatyzacji kosztuje 350 zł + 150 zł za wymianę sprężarki. Naszczęscie u mni odpada już dobijanie klimy, bo mam w tej chwili full i mechanik powiedział mi, że nie bede musiał im płacic za czynnik bo go odessą.

Niestety za długo się zastanawialiśmy - aukcja się skonczyła ze sprężarką za 550 zł. Teraz wystawił je za 600 i podniósł koszty wysyłki (widzi ze jest zainteresowanie to skubie na każdym kroku :/) Ja zaraz licytuje

Opublikowano
  • Autor

Witam

Jak założysz daj znać jak chodzi.

Pozdrawiam cześć.

Opublikowano

Ok nie ma sprawy. jednak w warsztacie jestem umówiony dopiero na 4 sierpnia więc jeszcze troche się posmarze :)

Do zobaczenie gdzieś w trasie - raz w tygodniu jestem w Twoich okolicach ;-)

Sprężarka jest już u mnie. 840 zł za pobraniem - na gwarancji zaznaczone jest, że do zwrotu 200zł w momencie odesłania starej sprężarki. Gwarancja pisemna 6cio miesięczna. W zastrzeżeniach jest, ze gwarancja jest ważna TYLKO wtedy, gdy przed montażem sprężarki układ klimatyzacji został odpowiednio wypłukany w serwisie klimatyzacji.

W sumie wszystko jasne - czekam na montaż! Relacje zdam 4 sierpnia jak odbiorę samochód.