Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Wycieraczki dziwnie zbierają

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem nowe wycieraczki VALEO XTRM SILENCIO 55cm (model VM302 574303). I nie zbierają (i nawet dobrze nie przylegają do szyby) na wysokości mocowania wycieraczki z ramieniem - efekt na dole w tym miejscu nie zbierają, co można zrobić? (wcześniej miałem szajs z tesco który odziwo dobrze zbierał ale strasznie luźno wycieraczki chodziły na mocowaniach ). Proszę o pomoc czy to wina sprężyny? Pozdrawiam

Opublikowano

kolego chyba maz taki plastik na mocowanie przy wycieraczkach on musi zaskoczyc albo przyslali ci zly model(chodzi mi do innego samochodu)??

Opublikowano
  • Autor

Wiem zaskoczył, dalej tego plastiku nie mogę przesunąć bo się blokuje, wycieraczki napewno są dobre :( ma ktoś pomysł może te metalowe ramiona lekko nagiąć?

Opublikowano

Wiem zaskoczył, dalej tego plastiku nie mogę przesunąć bo się blokuje, wycieraczki napewno są dobre :( ma ktoś pomysł może te metalowe ramiona lekko nagiąć?

Albo wycieraczki są wadliwe albo już teraz masz namieszane coś z tymi ramionami. Nie wiem jakim cudem wcisnąłeś na te ramiona coś z TESCO... z tego co się orientuję to do aero pasują tylko pióra aero kupione w serwisie bądź też właśnie któreś z Valeo. Generalnie dużo tego nie ma. Masz auto z 2001 roku więc rozumiem, że ramiona masz wymienione już na aero skoro wciskasz pióra inne niż VM211.

Albo coś z tymi które kupiłeś jest nie tak albo sobie załatwiłeś ramiona tymi wynalazkami z TESCO. Daleki byłbym od wyginania czegokolwiek, to nie jest metoda. Skończą ci się te pióra i znowu będziesz coś doginał? Moze uda ci się umówić na spocie w stolicy z kimś kto ma aero i ci to obejrzy.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

hmm moze :) generalnie umówiłem się jutro z koleżkami co kupiłem wycieraczki, i zobaczą, wycieraczki z tesco wcisnolem po zamianie mocowania (które było w zestawie). zobacze co da się zrobić ;/[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 12:45_________________________________________________Wymiana ramion pomogła :) Do zamknięcia :)