Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Folia statyczna do przyciemniania szyb ( bez kleju ) czy warto ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ktoś już próbował takiej foli do szyb ?

podobno nie trzeba kleić jej tak jak zwykłej foli i można w każdej chwili bez problemu zdemontować

tylko że na allegro mają same folie o wymiarach 34 cm x43 cm, czy ktoś wie gdzie można dostać większe formaty ?

http://allegro.onet.pl/folia-statyczna-zamiast-oklejania-sprawdz-to-i1210359400.html

jest sens ?? doradźcie

Opublikowano

Moim zdaniem .... nie ma sensu .

W|w folia moim zdaniem ma przypominać roletę i nie odbije promieni słonecznych , ale jeśli się Tobie podoba :hi:

Opublikowano
  • Autor

dzięki za info , czyli jednak nie za dobre rozwiązanie.

Opublikowano

a mi się wydaje, że jednak warto ;)

Jakiś tydzień temu nakleiłem sobie takie cudo i muszę powiedzieć, że jest ok - wcześniej miałem rolety ale zaczęły mnie wkurzać bo po jakimś czasie zaczęły mi wpadać w wibracje i denerwować. Mata w wibracje nie wpadnie więc będzie pewnie ciszej w klekocie.

Opublikowano

A ja uważam , że jednak nie warto :gwizdanie: ... no chyba że chodzi tylko o zacienienie wnętrza. To "cudo" nie ma żadnych właściwości jeśli chodzi o ograniczenie nagrzewania wnętrza. Chyba , że nie o to chodzi .

zdrów

Opublikowano

A ja uważam , że jednak nie warto :gwizdanie: ... no chyba że chodzi tylko o zacienienie wnętrza. To "cudo" nie ma żadnych właściwości jeśli chodzi o ograniczenie nagrzewania wnętrza. Chyba , że nie o to chodzi .

zdrów

Nie warto, w upały ta folia bardzo nie pachnie - wiem bo miałem w samochodzie żonki tył nią zrobiony, naprawdę szkoda kasy.

Montaż żeby ładnie wyglądało pierwszy OK, jednak przy kolejnym powstają Bąble i wygląda to fatalnie, ja później naklepjałem spryskując wodą i ściagając ją jak przy typowej ściemie....

Opublikowano

Montaż żeby ładnie wyglądało pierwszy OK, jednak przy kolejnym powstają Bąble i wygląda to fatalnie, ja później naklepjałem spryskując wodą i ściagając ją jak przy typowej ściemie....

chyba coś ci się pomyliło - jak moze powstać bąbel przy siatce (ta folia w rzeczywistości wygląda jak siatka)

Opublikowano

chyba coś ci się pomyliło - jak moze powstać bąbel przy siatce (ta folia w rzeczywistości wygląda jak siatka)

Nic mi się nie pomyliło, folia jest przeźroczysta z namalowaną czarną siatką to raz a nawet gdyby bylo jak piszesz to i tak musisz ją położyć idealnie bo każdy babol widać będzie niestety

Opublikowano

tzn. że mam chyba inną tę folię, bo ja takich problemów u siebie nie zaobserwowałem

Opublikowano
  • Autor

hmm a któryś z kolegów ma zdjęcie jak wygląda ta folia na szybkach zarówno od środka jak i z zewnątrz ? ( przy oklejonej całej szybie a nie tylko części jak na aukcji )

Opublikowano

hmm a któryś z kolegów ma zdjęcie jak wygląda ta folia na szybkach zarówno od środka jak i z zewnątrz ? ( przy oklejonej całej szybie a nie tylko części jak na aukcji )

jutro jak wyjdę (bom zagrypiony mocno ;() to postaram sie cienkiego sfotografować i podesłać foto

Opublikowano

Nie kolego , na autobusach jest folia OWV (One Way Vision) , jest to folia reklamowa przeznaczona do zadrukowywania , z klejem który po wyschnięciu uniemożliwia łatwy demontaż (folia się porwie ) , a ten produkt jest podobno wielokrotnego użycia... :mysli: