Hayabusa310

Pasjonat
  • Zawartość

    5
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Komentarze sprzedającego

  • 0
  • 0
  • 0

Reputacja

0

O Hayabusa310

    Ostatnie wizyty

    Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

    1. Hayabusa310

      Czesc Nie wiem czy aktualne ale w razie co napisze. A4 b6 1.9 tdi avf czarny s-line ,otwierany dach,belki na relingi itd,od 8 lat u mnie,dwa kpl kół ,nowe tarcze,nowy rozrząd, 324 tys przebiegu oryginał . Auto bardzo zadbane bez korozji,nie kopci i niewierze oleju. program na 360Nm 155KM Jak będzie cię interesować to pisz to podeśle zdjęcia [email protected] cena 16 tys tel.502215631
    2. Witam Panowie potrzebuję porady. Pacjent to Audi a4b6 2004 s-line Mam przetartą skórę( całkowicie przetarta w kilku miejscach) na lewym boczku na siedzeniu kierowcy ( od wsiadania) Czy zna ktoś sensowną firmę w okolicy łodzi lub tomaszowa maz. która to w rozsądnych pieniążkach ogarnie. Opcja nr dwa może ktoś ma do sprzedania taki fotel w dobrym stanie ? Czy lewy fotel od anglika będzie pasować ?
    3. Hayabusa310

      Zdjąłem boczek gdzie jest ten moduł ale wszystko wygląda ok. Muszę sprawdzić ( jeszcze nie wiem na których przewodach) czy tam jest napięcie,zdejmę boczek raz jeszcze
    4. Hayabusa310

      Dziękuję wszystkim za podpowiedź trafną zresztą,przewody na łączeniu były pęknięte( szyba i lusterka działają) Pozostał parktronik. Jak wrzucam wsteczny to palą się światła ale nie słychać aby się zgłaszał parktronik jak kiedyś takim krótkim piknięciem. Wrzucam wsteczny i przy żadnym z czujników nie słychać takiego brzęczenia ( porównywałem u kolegi) czy jak jeden nie działa prawidłowo to tak będzie ? Kupiłem inny moduł ( o tym samym numerze ) i bez zmian,czy coś mi podpowiecie ?
    5. Witam Panowie potrzebuję pomocy bo nie wiem w którą stronę "iść" Problem to Audi A4bB6 2004r 1.9 tdi 130 ( kombi) Nie działa mi parktronik - podmieniłem moduł parktronika na inny o tym samym symbolu i nadal nic ( czy to trzeba w jakiś sposób wgrać przez kompa ) Nie dział mi również szyba kierowcy ( dawała sygnały raz działa raz nie ) ( silnik,jak i sam mechanizm jest ok) Nie działa mi również sterowanie lusterkami. Nie wiem czy dobrze myślę czy za to wszystko odpowiada moduł komfortu ? Czy Vagiem to się da sprawdzić ? Może jakieś podopowiedzi ? ( bezpieczniki ok)