Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ALT] Kontrolka oleju i nierówna praca silika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z moim samochodzikiem zaczęły się dziać dosyć dziwne rzeczy. Po odpaleniu silnika ma odczucie jakby silnik pracował tylko na dwóch cylindrach, po dodaniu większej ilości gazu zapala mi się dioda oleju choć gdy sprawdzałem po tym gdy już był zimny to było pod max. Jeśli ktoś wie czym może być to spowodowane to proszę pisać. Z góry dziękuje

Opublikowano

Witam. Z moim samochodzikiem zaczęły się dziać dosyć dziwne rzeczy. Po odpaleniu silnika ma odczucie jakby silnik pracował tylko na dwóch cylindrach, po dodaniu większej ilości gazu zapala mi się dioda oleju choć gdy sprawdzałem po tym gdy już był zimny to było pod max. Jeśli ktoś wie czym może być to spowodowane to proszę pisać. Z góry dziękuje

sprawdz sobie swiece bo najprawdopodobniej niespalona benzyna dostaje sie do ukladu olejowego i stad czujnik wylapuje zly poziom lub brak oleju....takie cos kiedys kumpel mial jak nie moglismy odpalic auta krecilismy rozrusznikiem a po czasie zapalala sie kontrolka oleju

sprawdz vagiem czy masz bledy bo przy tym co napisales powinien byc blad wypadania zaplonow

pozdro