Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wtryski do 90-tki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam wszytskich,

Mam pytanko czy ktoś już w 90-tce zmieniał wtryski na większe? jesli tak to na jakie?? Coś proponujecie?

Ja miałem 90 koni ale po wizycie w V-techu mam 115 i moment 270 nm teraz bym chciał wsadzić wieksze wtryski .....

Opublikowano

Witam,nareszcie ktys z Krakowa sie udziela na tym forum oprócz mnie :razz: zmiana wtrysków to na AFN od silnika 110km-napewno pomoze tutaj masz link do uzywekhttp://allegro.pl/item118644958_czesci_silnkia_vw_audi_1_9_tdi_110_km_afn.html ,ale raczej proponuje nowe CTV handluje częsciami i dla nas ma super ceny-patrz dział sprzedam,pozdrawiam z Nowej Huty

Opublikowano
  • Autor

heh już zadałem pytanie moze akurat ma i mi sprzeda w dobrych pieniążkach :lol: no to fajnie że z Kraka jestes..... :)

pozdro

Opublikowano

moga tez byc od ASV .....

Opublikowano
moga tez byc od ASV .....

No tak zapomniałem :roll:

Opublikowano
  • Autor

hm......troszkę krzykneli(CTV) za te wtryski 1200 zł.......widziałem na allegro nóweczki po 890 zł

Opublikowano
hm......troszkę krzykneli(CTV) za te wtryski 1200 zł.......widziałem na allegro nóweczki po 890 zł

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=118790638 to moze tutaj ....

sprzedajacego znam osobiscie ... ;-)

Opublikowano

jak to sie mówi??ino brać!! :mrgreen:

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=118790638 to moze tutaj ....

sprzedajacego znam osobiscie ... ;-)

Cena super :smile:

Opublikowano
  • Autor

fakt jest takie że cena naprawde superowa......jutro odbieram Audice z serwisu to zobacze ile mi zostanie w moim budzecie jak nie to dopiero we Wrześniu zakupię bo od 20-stego jadę na urlopik do Bułgarii no i kasa sie jakas przyda :)

Opublikowano
fakt jest takie że cena naprawde superowa......jutro odbieram Audice z serwisu to zobacze ile mi zostanie w moim budzecie jak nie to dopiero we Wrześniu zakupię bo od 20-stego jadę na urlopik do Bułgarii no i kasa sie jakas przyda :)

no to czekamy na efekty wymiany ..... :twisted:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Panowie no to jak wie ktoś coś w tym temacie? Wymieniał ktoś w 90-tce wtryski na te od 110-tki??

Opublikowano
Panowie no to jak wie ktoś coś w tym temacie? Wymieniał ktoś w 90-tce wtryski na te od 110-tki??

ja wymienialem w swojej ex-B4 TDI .... :twisted:

Opublikowano
  • Autor

i co to dało?? zmieniałeś oprogramowanie??

Opublikowano
i co to dało?? zmieniałeś oprogramowanie??

jak to co ... dało wiecej moczu :twisted: .... a i sofcik tez byl lekko dłubniety ....

Powiem krótko ... warto .... :twisted:

Opublikowano

plus 10km same wtryski

Opublikowano
plus 10km same wtryski

i z 20 niutków....

P.S spac nie mozesz .... :?: :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

troche odgrzbuje temat ale po co mam zakładać nowy :) mam pytanko odnośnie wtrysków. jeżeli wtryski ze 110 podnoszą moc w 90ce to czy wtryski ze 130 podnoszą moc u mnie ?? :roll: czy to już jakieś nowoczesne wtryskiwacze co mi nie spasują :?:

Opublikowano
czy wtryski ze 130 podnoszą moc u mnie ?? czy to już jakieś nowoczesne wtryskiwacze co mi nie spasują

W 130 to sa pompowtryski, a nie wtryski. Podobno najbardziej wydajene sa od 110 AVG.

Opublikowano
W 130 to sa pompowtryski, a nie wtryski. Podobno najbardziej wydajene sa od 110 AVG.

nie AVG tylko ASV ... :twisted: