Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Odnowienie wnetrza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiedza wszyscy posiadacze a4 b6 -> , jakość tej smiesznej farby pokrywającej plastiki nie jest zbyt dobra.. mam startą farbe na wszystkim i chcial bym z tym cos zrobic, przyciski typu awaryjki to nie problem ale co zrobic z panelem klimatronika , panelem rns-e , tunelem srodkowym.. ? Myslalem nad starciem tej farby z tych czesci ale nie wiem co z tego wyjdzie, robił ktos juz tak ?

Mam klimatronik z grzanymi stołkami i zastanawia mnie co sie stanie jak zetre farbe z tego panelu, czy obrazek podgrzewanego fotela zostanie czy zostanie tylko prostokąt podswietlany ?

Do tej pory pozbyłem sie farby z rączek w tapicerce drzwi i efekt mnie zadowala ale nie jest to chyba taki sam materiał jak wyzej wymienione elementy poza tym z przycisków na klimatroniku i rns-e farby nie zdejme bo pewnie niebedzie juz napisów tylko białe prostokąty.. co z tym zrobic ?

Opublikowano

witam,

fakt ja mam wersje niebieska wnetrza i czasami jak czyste na scierce zostaje kolor z platkiow co jest smieszne troche :)

no ale co zrobić ... ;) jest link w dziale zrób to sam chyba odnośnie odnawiania włącznika świateł w b6 :) wiec pewnie jak

zetrzesz farbę z klimatronika będziesz potrzebował wzorów zrobionych w Corelu w wektorze celem zaklejenia przy powtórnym

malowaniu :) ja się zabieram za to u siebie bo z tego co widziałem np ten włącznik świateł efekt jest zadowalający

i mniej kosztowny przede wszystkim :) także nic tylko po malutko spokojnie działać :)

Opublikowano

ale tak jak kolega (zakładający temat o renowacji włącznika świateł) mówił o cierpliwości,to jest to prawdą. Sam kilka dni temu próbowałem coś z tym zrobić jednak nie wyszło z tego nic dobrego. Na dniach muszę skoczyć do salonu VW, zapytam czy można kupić same przednie panele do klimatroniku i włącznika świateł.

Opublikowano

ale tak jak kolega (zakładający temat o renowacji włącznika świateł) mówił o cierpliwości,to jest to prawdą. Sam kilka dni temu próbowałem coś z tym zrobić jednak nie wyszło z tego nic dobrego. Na dniach muszę skoczyć do salonu VW, zapytam czy można kupić same przednie panele do klimatroniku i włącznika świateł.

Jak się dowiesz do daj odpowiedz czy można kupić

Opublikowano

panowie macie auta ktore kosztują po około 30 tys zł i wy placzecie ze wlącznik swiateł 300zł kosztuje, macie przeloty po 400tys i sie dziwicie jeszcze

Opublikowano
  • Autor

no widzisz .. ja np jestem studentem :gwizdanie: i sie ciesze ze jezdze takim autem a ze kombinuje zeby jakos tanio odnowic to chyba nie grzech :wink4: dlatego tez czekam na wiadomość odnosnie samych paneli :tongue4:

Opublikowano

panowie macie auta ktore kosztują po około 30 tys zł i wy placzecie ze wlącznik swiateł 300zł kosztuje, macie przeloty po 400tys i sie dziwicie jeszcze

To sobie kup nowy panel klimatronica w salonie Audi. Powodzenia, tylko idź z kimś od Providenta :polew: