ksiu85 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Witam wszystkich mam pytanko jak zdemontowac rolete bagaznika w B7 avant bo mam zamiar przewiesc cos wiekszego i mi przeszkadza!!prosil bym jak cos o jakies zdjecia wiem ze zaraz ktos napisze ze mam uzyc opcji ale nieumie nic znalesc za odpowiedzi z gory dziekuje :notworthy:
wrclaguna Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Wymontowanie: – Złożyć oba tylne oparcia do przodu. – Odcisnąć siatkę przedziału ładunkowego 1 od 1/3 oparcia tylnego siedzenia w kierunku 2/3 oparcia tylnego siedzenia 4. – Zdjąć siatkę przedziału ładunkowego. Zamontowanie: – Wprowadzić profil mocujący 2 w zagłębienie na 2/3 oparcia. – Nacisnąć siatkę przedziału ładunkowego 1w kierunku do 1/3 oparcia tylnego siedzenia, przy tym nieco unieść w 2/3 oparcie tylnego siedzenia. 1 - Siatka przedzialu ladunkowego 2 - Profil mocujący 3 - Uchwyt 4 - 2/3 oparcia tylnego siedzenia
ksiu85 Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 Wielkie dzieki :notworthy:
Rekomendowane odpowiedzi