Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] A6 C6 poziomowanie lamp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może to nie tyczy się A4 ale A6 C6.. ale zasada pewnie mniej więcej taka sama :)

A więc przechodząc do sedna mam w swojej A6 bi-xenony skretne. Zaraz po kupnie zauwazylem ze co jakis czas lewa lampa(kierwocy) bije w dol i swieci bardzo blisko samochodu. Czasem bylo ok .

Wymienilem lampy na te z MY 2010 z ledami. Problem nie ustapil.. A mianowicie co zauwazylem to ze jak odpalam auto to prawa lampa sie poziomuje gora dol natomiast lewa stoi i zero reakcji. Raz na jakis czas przepoziomuje sie i swieci normalnie, ale to bardzo rzadko.

VAG żadnego błędu nie wywala..

W czym może być problem? :angry:

Opublikowano

A skad kupiłeś lampy?? moze sa z jakiegos auta powypadkowego i po uderzeniu od wstrząsu coś w lampie poszło.

Ps. Widziałem twoje autko na Forum A6 kozak jakich mało :kox: pełne wyposażenie, najbogatsze jakie widziałem, normalnie czapki z głów :hi:

Opublikowano

dziwne :mysli: brak bledow na Vagu , pewnie i nastawy podstawowe reflektora robiles .

Moze silniczek sprawdz :cool1:

Opublikowano
  • Autor

A skad kupiłeś lampy?? moze sa z jakiegos auta powypadkowego i po uderzeniu od wstrząsu coś w lampie poszło.

Ps. Widziałem twoje autko na Forum A6 kozak jakich mało :kox: pełne wyposażenie, najbogatsze jakie widziałem, normalnie czapki z głów :hi:

Nie nie, na poprzednich lampach tak samo było więc wykluczone, że coś od wstrząsu..

Dziękuje bardzo za miłą opinie, choć do pełnej opcji troszkie niestety brakuje :wink4::embarrassed::rolleyes:

dziwne :mysli: brak bledow na Vagu , pewnie i nastawy podstawowe reflektora robiles .

Moze silniczek sprawdz :cool1:

W kanale 55 xenon range robiłem output tests .

Po testach moge stwierdzić, żę: Lampy skręcają w lewo i w prawo.. Prawa też się podnosi i obniża.. A niestety przy podnoszeniu i obniżaniu lewa stoi bezczynnie. Ale w boki idzie , kwestia tylko ruchu góra dół..

Nie wiem o co chodzi już.. :confused4:

Opublikowano

Mi to wygląda na przerwany kabelek z modułu sterującego samopoziomowaniem albo uszkodzenie lub zimny lut w tym module. musiałbyś odgrzebać moduł i sprawdzić przejście miedzy lampą a sterownikiem AFS/LWR