Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Avant 2.5 tdi i 225/40 R18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie planuje takie kółka na lato http://moto.allegro.pl/alufelgi-audi-passat-mercedes-mazda-i1288580581.html felgi oczywiście te RH , w planie do tego jest gleba -35 lub gwint. Będzie to jakoś wyglądało? Nie wiem co prawda jakie et jest tych felg no i nie wiem też jakie było by optymalne do tego samochodu. Poradzi ktoś coś?;>

Opublikowano

moim zdaniem cacy :good:

Opublikowano

RH ZW3 sa ladne ale maja bardzo duze ET i trzeba do nich dystanse, jesli nie ma ich w komplecie to doliczz z 300-400 na dystanse i sruby.

Opublikowano

niby na tych fotach jakies leza... kwestia wykonania telefony do goscia... bo jezeli nie dozuca to rzeczywiscie problem

Opublikowano

Jaki problem - cena i tak jest bardzo dobra, jeśli są zadbane :good: ET 60 jest w ZW1 i ZW3 z reguły.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki:) Napisałem maila do sprzedającego i czekam na kontakt odnośnie et:) Dystanse to nie problem będzie:) do lata zdąży się kupić a póki co blaszaki wędrują na samochód:)

No ale nikt mi nie napisał jak będzie się na tym jeździło, jakieś obcierania itp. ?

Opublikowano

Bez dystansów na pewno będzie ocierać Et60 raczej się do A4 nie nadaje. Założysz 20mm i będzie dobrze :decayed:[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 20:53_________________________________________________Oczywiście, pod warunkiem, że nie mają jakichś 9-10" szerokości :>

Opublikowano
  • Autor

Ok:) dzięki Koledzy za pomoc:)