Łukasz a4 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Cześć mam takie pytanie,nosze sie z zakupem nowego radia do mojej A4 B6 01r Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy http://allegro.pl/sklep-lcd-5-6-gps-ready-dvd-divxtv-bluetooth-4x60w-i1280111823.html to radio bedzie pasowało.Powinienem sie spodziewać wiekszych problemów z instalacja tego.
pietras00 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Po1. Na moje oko zasłoni ci panel klimy Po 2. Rad odnośnie wymiany radia na inne niż oryginalne szukaj na forum Po 3. Odpuść sobie takie chińskie badziewia i kup coś firmowego - za kwote 650 PLN na przykład kupisz jakiś model Alpine z USB a może nawet z bluetooth i bedziesz bardziej zadowolony. BTW mając Audi montować taki szmelc to tak jakby na isc randke i nie umyć zębów - z daleka niby OK ale przy bliższym poznaniu troche rozczarowuje... Pozdrawiam
Łukasz a4 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 Argument Nr 3 przemówił do mnie. Już szukam czegoś lepszego. Dzięki i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi