travelcare Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam, od pewnego czasu mam problem z kontrolką hamulca. Przy gwałtownym przyspieszeniu (czasami nawet delikatnym) na komputerze pojawia sie P w trójkącie a towarzyszą temu trzy piski. Co może być tego powodem?
domjenick Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 P w trójkącie możesz zrobić tego zdjęcie?
ROBERT Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Trójkoąt i "P" Jakiego koloru jest ta kontrolka ? Albo jest to kółko, trójkąt a w nim wykrzyknik w kolorze żółtym :gwizdanie:
travelcare Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Opublikowano 20 Listopada 2010 przepraszam mój błąd oczywiście skąd ja wziąłem te P i trójkąt? sam tego nie wiem oczywiście, że kontrolka to czerwone kółko z wykrzynikiem
domjenick Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 przepraszam mój błąd oczywiście skąd ja wziąłem te P i trójkąt? sam tego nie wiem oczywiście, że kontrolka to czerwone kółko z wykrzynikiem sprawdz poziom płynu hamulcowego
ROBERT Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 przepraszam mój błąd oczywiście skąd ja wziąłem te P i trójkąt? sam tego nie wiem oczywiście, że kontrolka to czerwone kółko z wykrzynikiem sprawdz poziom płynu hamulcowego I wszystko jasne
Rekomendowane odpowiedzi