Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Gniazdo diagnostyczne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio mam problem z połączeniem się kablem od Viaken'a. Dzisiaj odkryłem że mam uszkodzone dwa piny ;( jeden z wyłamaną jedną blaszka a drugi ze skrzywioną. Kabel łapie sygnał jak gniazdo jest wyjęte z obudowy i połączone na chama z wtyczką ale przecież nie zostawie wtyczki wiszącej na kablu. Wymieniał ktoś kiedyś piny w tym gnieździe? Bo ja mam problem z wyjęciem ich z tego plastiku a nie chce go uszkodzic. W gnieździe mam 3 piny na 4,7 i 16 kanale. Szukałem i nie spotkałem sie z takim problemem.[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 13:04_________________________________________________Pewnie ktoś mi palnie że problem banalny ale czy lepiej załatwić nową wtyczke czy bawić się i z tej piny wyciagac?

Opublikowano

czy lepiej załatwić nową wtyczke czy bawić się i z tej piny wyciagac?

załatw nową wtyczkę :wink4: będzie prościej
Opublikowano
  • Autor

a wiesz jakie to piny mają być? Może jakieś oznaczenie mają

Opublikowano

nie wiem,czy o to Ci chodzi,ale tak mają być rozmieszczone :wink4:

290db54c8eae43d6m.jpg

Opublikowano
  • Autor

ja jak pisałem mam piny na 4,7 i 16 kanale a chce tylko wymienić te uszkodzone piny. Próbuje znaleźć gdziekolwiek jak one wyglądają. A gdzie bym wtyczke dostał wraz z pinami? Pewnie w ASO gdzie zapłace jak za zboże :kwasny:[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 15:22_________________________________________________ooo znalazłem coś takiego chyba o to chodzi http://archiwumallegro.pl/gniazdo_obd2_16pin_montazowe_iw4-1099354897.html tylko na allegro juz nie umiem znalezc takich aukcji

Opublikowano

poszukaj gdzieś na jakims szrocie,z jakiegoś innego auta,albo napisz w dziale "Kupię"-może akurat ktoś am i nie potrzebuje

Opublikowano
  • Autor

ok ale juz mi się powaliło bo w juz sam nie wiem jakie gniazdo jest u mnie w roczniku 95 bo mam trzy piny czyli jedna linia K i jedna linia L oraz masa? więc czy to jest OBD2?

Opublikowano

więc czy to jest OBD2?

tak
Opublikowano
  • Autor

ok to juz sprawa się upraszcza czyli najwygodniej bedzie kupic nowe gniazdo z pinami a tamto wypierdzielić. Dodałem wątek w dziale kupię.