Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BFC] ESP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.Mam taki problemik.Zapala,mi sie kontrolka od esp przy prędkości między 60km/h,a 80km/h na może 10 sekund i gaśnie.Przy mniejszej prędkości lub wiekszej nic takiego sie nie dzieje.Ciekawostka jest to ze,w/w usterka wystepuje tylko przy rozgrzanym silniku.Może ktoś wie co z tym zrobić???Podłanczałem pod vaga,ale błąd się nie zapisuje. :hi:

Opublikowano
  • Autor

kilka krotnie zapala sie gdy jade między tymi prędkościami.Nawet raz to zapaliła się i juz została dopóki nie zgasiłem auta i ponownie odpaliłem. :confused4:[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 14:11_________________________________________________może któryś z czujników jest walnięty?? :mysli:wymieniałem ostatnio tylni,bo razem z esp świeciło mi sie abs

Opublikowano
  • Autor

juz tak robiłem i nic nie pokazało.zaden bład sie nie zapisuje,auto czyste... :good:

Opublikowano

sprawdź czy nie pada ci podwójny czujnik temp.... 059919501A

zwróć uwagę, czy oświecenie się kontrolki ESP nie pojawia się w momencie spadku temp na wskaźniku na tablicy.... u mnie tak było. pomagało ponowne odpalenie silnika... na jakiś czas

po wymianie na nowy ja ręką odjął.

Opublikowano
  • Autor

u mnie jest tak,jak osiągne prędkość min 60km/h i temperatura silnika jest na juz na max to zapala sie na chwile i gaśnie,po chwili znów i gasnie.Ale temperatura stoi w miejscu.A jaki koszt tego czujnika??

Opublikowano
  • Autor

JESTEŚ PEWIEN,MIAŁEŚ KOLEGO IDENTYCZNY PRZYPADEK???

Opublikowano

ja piszę jak było u mnie.... nie twierdzę, że na 100% będzie tak samo,

dlatego zaproponowałem byś zwrócił uwagę czy w momencie zaświecenia się nie masz wahnięcia temperatury na wskaźniku. a że spytałeś o cenę... pokazałem gdzie kupiłem swój...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

zwrócę teraz szczególną uwage.dzieki wielkie :notworthy:.napisze jak wymienie.pozdro... :hi:[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 15:22_________________________________________________No witam.Wymieniłem ten czujnik,ale niestety problem został.Nie wiem gdzie szukać przyczyny :mysli:

Pozdro