Opublikowano 14 Marca 200620 l Hej, W mojej navi mam problem ze zmiana pozycji w menu. Krecac pokretlem (tym przy recznym) powinienem przy skoku pokretal o 1 zmieniac pozycje w menu o 1. Problem w tym , ze gdy krece galka ciagle w ta sama strone to wybor w menu przechodzi miedzy dwoma sasiednimi pozycjami (jakby sie zapetlalo). Szybsze krecenie galka czasami powoduje przejscie o jedna lub dwie pozycje dalej w menu i znowy petla. Gdzie szukac problemu (podczas ostatniej wizyty u elektryka stwierdzil on , ze galka nie ma z tym nic wspolnego). Mam navi z wyswietlaniem komunikatow miedzy zegarami tzw mala.
Opublikowano 15 Marca 200620 l niestety te nawigacje maja tendencje do gnicia, dzisiaj jedna taka wymienilem z tego powodu
Opublikowano 15 Marca 200620 l Autor niestety te nawigacje maja tendencje do gnicia, dzisiaj jedna taka wymienilem z tego powodu Co to znaczy gnicie nawigacji? gdzie jest usterka? nie da sie tego jakos naprawic?
Opublikowano 15 Marca 200620 l niestety te nawigacje maja tendencje do gnicia, dzisiaj jedna taka wymienilem z tego powodu Co to znaczy gnicie nawigacji? gdzie jest usterka? nie da sie tego jakos naprawic? nawigacja siedzi w bagazniku po lewej stronie, zbiera sie woda, i umiera na twoim miejscu podjechal bym do mnie na przeczyszczenie styków i pilota!
Opublikowano 16 Marca 200620 l Autor na twoim miejscu podjechal bym do mnie na przeczyszczenie styków i pilota! No do Lublina kawalek ale mysle, ze sam zdejme komputer, rozkrece go i zobacze czy przypadkiem laser nie opadl. W karzdym razie dzieki za zaproszenie
Opublikowano 27 Lutego 200917 l Witam, mam identyczny problem, czy możecie podzielić się, jak rozwiązaliście ten problem, jakieś rady?