dobry1207 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam, jestem świeżo po zakupie audiczki i zastanawia mnie brak regulacji świateł Wiem że w innych markach xenony są podobno samo regulujące sie i nie ma regulacji automatycznej i są stosowane standardowo spryski na światła , czy w audi również tak było? Moja audi jest z 04/97 r. i ma światła zwykłe , czy moge podejrzewać że jednak z fabryki wyjechał z xenonami ? I pytanie czy może przy soczewkowych też tak jest z brakiem regulacji i spryskami w zderzaku?
ykk Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Nie masz czasem wersji ze skandynawskiego rynku?
Gwerty Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 na Skandynawie szły ze spryskami, ale miały regulacje ręczną świateł. jak masz z 97roku to ten przełącznik powinien być obok awaryjnych i przeciwmgielnych. może ktoś grzebał i wywalił włącznik poprostu.
dobry1207 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 samochód jest ze szwajcari , niestety nie ma nic w nr vin jakie mam światła :/ to moze troche ot ale czy FIS to komputer ktory pokazuje spalanie itp.? Bo w nr vin mam komputer bez FIS i nie wiem co to znaczy
wiesiek3d Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Poszukaj sobie wszystkich kodów z wlepki z bagażnika i już będziesz wiedział jak wyszło autko z fabryki. Spryski skandynawia i xenon. Regulacja wszystkie bez xenon. Kody np http://www.a4-klub.pl/smf/kody_wyposazenia_prosba_o_przetlumaczenie-t6157.0.html
Rekomendowane odpowiedzi