Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Brak kontolki hamulca ręcznego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam audi a4 b5 po lifcie i na desce rozdzielczej nie wyswietla mi sie ta wlasnie kontrolka

Gdy opdalam auto mam kontrolki pozostale i kontrolke swiatel

Opublikowano

Kontrolki w środku między zegarami wszystkie świecą? czy tylko kontrolka w liczniku od ręcznego?

Jeżeli ta w liczniku Ci nie świeci to trzeba sprawdzić najpierw wyłącznik, wydaje mi się że jest pod dźwignią recznego.

Opublikowano
  • Autor

znaczy tak , w ogole mi nie dziala ta srodkowa konsola. . . mam tylko to co jest na zegarach

Opublikowano

znaczy tak , w ogole mi nie dziala ta srodkowa konsola. . . mam tylko to co jest na zegarach

Powoli, między licznikiem a obrotomierzem masz 6 kontrolek, czy one Ci działają ?

Kontrolka od ręcznego jest w liczniku, a kontrolka zużycia klocków w zestawie tych 6 kontrolek, to która CI nie świeci.

Opublikowano
  • Autor

kontrolki typu airbag mi dzialaja , z tego co zauwazylem nie dziala mi np kontrolka recznego i nie dziala mi w ogole ten panel srodkowy miedzy zegarami ...

Opublikowano

Co do samej kontrolki hamulca ręcznego to można dość łatwo wykluczyć wyłącznik. Znajduję się on w dźwigni hamulca ręcznego, można się do niego dostać poprzez tylną popielniczkę lub łatwiej przez demontaż tunelu środkowego. Sprawdzenie włącznika polega na wypięciu wtyczki i zmostkowaniu w niej przewodów (na włączonej stacyjce), jeżeli nie pojawi się kontrolka na zegarach to należy szukać przyczyny w innym miejscu.

Opublikowano
  • Autor

A jesli chodzi o ta srodkowa konsole ze wskaznikami ?? Mozliwe ze w moim nie jest ona czynna ze wzgledu, nie wiem na model ??

Opublikowano

A jesli chodzi o ta srodkowa konsole ze wskaznikami ?? Mozliwe ze w moim nie jest ona czynna ze wzgledu, nie wiem na model ??

Nie ma takiej opcji, powinna działać.

Nie zapala się żadna kontrolka w panelu po przekręceniu kluczyka? bo po chwili one gasną i jak nie ma awarii to nie swiecą.[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 10:29_________________________________________________No i co zrobiłeś to?