Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Wkład lewego lusterka + grzanie (zamiennik)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy kupował ktoś zamiennik wkłądu lusterka zewnętrznego z grzaniem? Jako że ori w ASO sporo kosztuje zmuszony jestem kupić zamiennik, jest tego sporo i w niskich cenach, nawe w bardzo wieć i jakość moze być niska. Miał ktoś z tym jakieś doświadczenie? Można kupić czy raczej nie polecacie?

Opublikowano

Ja kupiłem ostatnie takie cudo :

http://allegro.pl/wklad-lusterka-audi-a4-b6-00-04-lewy-ogrzewany-i1361953891.html

I średnio polecam. Grzanie marniutkie. Ori wkład grzeje się w chwilę i jest ciepły, że ręce można grzać, dokupiony jest po prostu mniej zimny... Jeszcze nie miałem okazji wypróbować to w terenie (akurat lusterka nie parują jak nazłość), ale jak się uda przetestować to dam znać :good: Niewątpliwym plusem jest cena:) Ale na drugi raz szukał bym z rozbitka ori wkład. Kiedyś widziałem za 80 zł / sztuka.

Opublikowano

Ja tylko dodam, że po dzisiejszej nocnej jeździe przetestowałem dobrze lusterko (zamarzały co chwilę) i powiem, że jest :good:. Odmarza prawie tak szybko jak ori. Co prawda ciepło nie jest tak wyczuwalne, ale przecież tego się nie maca:) Naprawdę polecam i cofam to, że lepiej kupić ori lusterko z rozbitka za 80 zł!!! Jedyny maleńki mankament to to, że jest jakby minimalnie mniejsze od oryginalnego lusterka. Dosłownie o 1mm. W niczym to nie przeszkadza i nikt tego nawet nie zauważy. Także cofam to co powiedziałem w poprzednim poście i polecam wkład z aukcji: http://allegro.pl/wklad-lusterka-audi-a4-b6-00-04-lewy-ogrzewany-i1361953891.html

Tanio i dobrze :notworthy:

Opublikowano

lewy mam ori a prawy zamiennik wszystko ładnie odmarza różnica jest taka że zamiennik przy dotyku nie jest tak ciepły jak ori ale to chyba dlatego że minimalnie więcej jest kleju między matą a lustrem ogólnie polecam bo spełnia swoją funkcję i cena jest dobra

Opublikowano
  • Autor

A dawno kupowałeś zamiennik? Możesz podesłać linka do niego?

Opublikowano

wkłady kupiłem od kolegi z forum