Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Cieknie znów z pompy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

na miejscu to robili jest tylko 2 szpeców co to robią u nas tez mam nadzieje ze bedzie ok

POZDRAWIAM[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 16:15_________________________________________________po zalozeniu nowych uszczelek bialy dym z tlumnika znikl a co do zapalania to bende wiedzial jutro jak postoi noc bo ciekawe jaki kat wtrysku jest[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 16:17_________________________________________________ok dzis po nocy autko zapalilo od strzala czyli mechanik dobrze ustawil kąt wtrysku chociaz kompterem nie sprawdzalem czyli temat mozna zamknąć Wsystkim Bardzo Dziękuje za Pomoc

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie cieknie mi stąd vert6.th.jpg, czy jak wykręcę te dwie śrubki to mi coś wyleci? Jak wytłumaczyć sprzedawcy o którą uszczelkę mi chodzi?

Opublikowano

Czy wycieknie to nie wiem ale nawet jesli to co w tym złego? Ale podejrzewam że tak. Pozatym pytanie czy dojdziesz tam bez wyciagania pompy? Ja miałem własnie gdzies tam wyciek to wyjmowali mi pompę i zrobili przy okazji pełne uszczelnienie.

Opublikowano

Myślę, że dojdę, tam są jakieś oringi i jakiś czujnik.[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 13:17_________________________________________________to jak ta uszczelka fachowo się nazywa? ;][br]Dopisany: 15 Luty 2011, 15:01_________________________________________________podpowie ktoś? Drugie pytanie, zaczęło mi mocniej cieknąć czy przez to może mi gorzej palić, bo tak właśnie się stało?

Opublikowano

Nie wiem czy może. U mnie poza kapaniem nie było różnicy w paleniu. Ale skoro mówisz że gdzies tam przy głowicy cieknie to może jest coś na rzeczy.

Opublikowano

Witam mam podobny problem !!!

Cieknie mi z góry nastawnika z tej nietypowej śruby i z pod samego nastawnika.

Być może na dole gdzieś tez bo kapie dość sporo. Dokręciłem od góry wszystko i teraz mniej leci ale nadal jest wyciek.

Mam pytanie odnośnie kogoś kto zna się na tym na Śląsku bo nie chce dawać byle komu i potem się użerać.

Jeśli robiliście u kogoś pewnego to bardzo proszę o namiary bo mnie wykończy to paliwo :wallbash:

Pozdrawiam

Opublikowano

Kupujesz w ASO uszczelki za kilka złotych i wymieniasz sam. Tylko zrób sobie znaki na obudowie pompy i nastawnika żebys ustawił tak samo i po sprawie. Żadnej filozofii w tym niema. :wink4: