Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Jakiś czas temu padło mi wspomaganie , a dokładniej sprawa wygląda tak że miałem poważny wyciek , rozwaliło mi wąż od wspomagania , po usunięciu usterki zalałem układ i wspomaganie po przejechaniu może 100 kilometrów zniknęło , pojawia się tylko na wyższych obrotach , na biegu jałowym autem nie idzie skręcić .
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l No to kolego mogła ci się przytrzeć pompa wspomagania jak miałeś wyciek lub maglownica .
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l Powiedz mi jeszcze tylko czy wyje huczy . jak tak tzn że pompa się wykończyła
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l Autor ani nie wyje ani nie huczy jest cichutko , zupełnie jak makiem zasiał wczoraj nawet spuściłem cały płyn i też nie wydaje z siebie żadnego dźwięku
Opublikowano 9 Stycznia 201115 l No to rzeczywiście ciekawe to. a odpowietrzałeś sobie cały układ po wymianie tego węża ?. A jak nie to zostaje jeszcze maglownica do sprawdzenia
Opublikowano 10 Stycznia 201115 l Autor odpowietrzałem cały układ , ale wątpie żeby maglownica padła , mam nadzieję że jak wyczyszczę układ to może się coś ruszy i wspomaganie wróci . Martwi mnie to mleko w układzie