Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] Felicia 1,9 D 64 KM i 124 Nm - jak zwiększyć moc?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A no tak mnie ciekawi czy są sprawdzone sposoby na podniesienie mocy w tej jednostce. Nie chodzi mi o jakieś kosmiczne zmiany typu swap na 1,9 TDI Ale wyprzedzanie tym bolidem właściwie nie istnieje, zmienić pasa na mieście też się nie da, trochę walkę o życie przypomina jazda takim pociskiem.

Nigdy nie miałem diesla więc niewiem czy np zimny dolot ze stożkiem coś by dał? albo sportowy dedykowany wydech Ultera (ulter ma teraz wyprzedaż i w śmiesznych pieniądzach sprzedaje końcówki i tłumiki nawet dedykowane).

Opublikowano

Daj sobie spokoj....chcesz tanio to wez i zapodaj calego AAZ (1.9TD) lekko na srubce podkrec chociaz i tak na serii sprzeglo w felci polegnie :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

co to znaczy na śrubce? mój kumpel ma Golfa 3 GTD 1,9 TD 75 KM z 92r i Golfa 3 1,9 TD 75 KM z Intercoolerem z 93r, da się tam w nich jakąś śrubką zwiększyć moc? w którym ona jest miejscu?

Opublikowano

Wszystko się da :> Trzeba w pompę wsadzić coś takiego http://allegro.pl/boost-pin-boostpin-z-1-6td-do-1-9-td-10km-vag-bost-i1409411467.html W TD wszelkie tjuningi odbywają się manualnie :> Chipa żadnego tam się zrobić nie da. A co do twojej Felci to nic bym nie ruszał jedynie cieszył się spalaniem 5 ON czy innych frytek opałów na / na 100km :naughty:

Opublikowano

A co do twojej Felci to nic bym nie ruszał jedynie cieszył się spalaniem 5 ON czy innych frytek opałów na / na 100km :naughty:

dokladnie szkoda kasy. Zaoszczedzisz czy jakos tak i kupisz konkretne auto do modzenia :wink4:

polecam AUDI :tongue4:

Opublikowano

co to znaczy na śrubce? mój kumpel ma Golfa 3 GTD 1,9 TD 75 KM z 92r i Golfa 3 1,9 TD 75 KM z Intercoolerem z 93r, da się tam w nich jakąś śrubką zwiększyć moc? w którym ona jest miejscu?

Wrzuć sobie w google boost pin

Opublikowano
  • Autor

niewiem jaki to ma wpływ ale wymienili mi dzisiaj koła rozrządu (były w fatalnym stanie, ciekaw jestem po jakim przebiegu się tak kaszanią?) efekt jest taki jak by auto miało z 15 koni więcej, już nie potrzebuje zwiekszać mocy :D