Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Jakie kierunkowskazy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Widzialem juz pare rzeczy na ten temat ale nie moge znalezc prstej odpowiedzi jak mam sprawdzic jakie mam kierunkowskazy z prdzodu valeo czy bosch bo zamowilem juz a niewiem czy beda pasowaly -> laik :(

Opublikowano

A jakie masz lampy? Jeśli Boscha to i kierunki Boscha, ale to chyba nie ma znaczenia... Przynajmniej tak mi się wydaje :rolleyes:[br]Dopisany: 13 Listopad 2007, 21:57 _________________________________________________Nie chcę Cię martwić, ale chyba jednak jakaś różnica jest tu masz dokładne foto porównania mocowania Valeo i Boscha -> http://moto.allegro.pl/item266752204_migacz_przedni_bialy_audi_a4_r_94_99_nowy.html Jakie masz lampy? :gwizdanie: Możliwe, że będzie problem z zamocowaniem... Ale jakoś wciśniesz :polew::a4fan:

Opublikowano
  • Autor

W sumie tego tez niewiem musialbym sprawdzic a teraz jest to niemozliwe dopiero jutro. Wczesniej gdzies wyczytalem ze roznia sie zatrzaskami kierunkowskazy a ja zamowilem takie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=262872409.

Opublikowano

No to chyba da radę! Te przypominają mocowanie z tych do Boscha, ale pewnie są uniwersalne, cleary raczej mają uniwersalne mocowanie, chyba, że są typowe pod lampy xenonowe z S4. A co do Twoich lamp... masz w nich halogeny? I jeśli przy światłach mijania świeci tylko połowa lampy, (znaczy długie masz oddzielnie) to masz Boscha. Właśnie zastanawiałem się nad clearami do moich lamp, a mam Boscha, ma ktoś może taki zestaw w swoim autku? Wiem że lepiej wymienić wszystko, ale dwa kierunki są tańsze niż całe lampy :gwizdanie: Szykas jak zamontujesz zrób foto i pokaż, bo sam jestem ciekawy jak to może wyglądać :dance:

Opublikowano
  • Autor

Najgorsze jest to ze wszystko wskazuje na to ze mam valeo ale jutro sie upewnie na 100% i napisze co i jak wyszlo. Dzieki za wszystki jesli beda pasowaly to napewno zamieszcze jakies foty :)

Opublikowano

Najgorsze jest to ze wszystko wskazuje na to ze mam valeo ale jutro sie upewnie na 100% i napisze co i jak wyszlo. Dzieki za wszystki jesli beda pasowaly to napewno zamieszcze jakies foty :)

Mi się wydaje że powinieneś mieć Boscha bo w 1998 roku raczej montowali Boscha. Przecież to furki po pierwszym lifcie :wink4: Wcześniej to chyba była opcja, a autka z '98 często były wzbogacane w jakieś dodatkowe wyposażenie za free :wink4: Chyba... :polew: Bo od 1999 były już lampy zespolone, no niby są wyjątki z 1999 co mają jeszcze wygląd tych przed liftem, ale to wyjątki. Często autka z silnikiem 2,5 TDi z 1999 roku mają wygląd przedliftowy.

No czekamy na fotki wykonanych prac ;)

Opublikowano

ja mam A4 z 1995 roku i mam kierunki i lampy boscha, na tylniej sciance kierunkowskazu jest wytłoczone logo i napis bosch