Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Gdzie tylne głośniki w avancie?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pięknego avanta i czas na lepsze audio. Tylko problem taki, że mam tylko 4 głośniki, wszystkie z przodu. Tył jest cicho. Zastanawiam się, jak rozwiązać problem umiejscowienia głośników. Kupować ori boczki tylne z głośnikami, czy kombinować w bagażniku?! Jak to jest zrobione w nagłośnionym avancie fabrycznie? Radia ori nie mam, tylko Alpine CDE 113 BT

Opublikowano

Witam.Miałem taki sam problem.Po pierwsze rozebralem tylne drzwi i kabli tam nie było :wallbash:.Kupilem maty do wytłumień,wykleiłem wszystkie drzwi od środka.Fajna robota trochę czasochłonna ale sie opłaca.Przy okazji wymieniłem głośniki z przodu na 13-tki+nowe gwizdi.50% lepszy dzwięk.Potem przeciągnołem kable sporo roboty (jeśli robsz dokładnie) sporo rozbierania teraz zostaje mi zamontować 16 w tylnych drzwiach+maskownice i będzie super(chyba).A w lato morze jakiś wzmakol i wofer i musi być super. :hi:

Opublikowano

Nerwosolek sam wycinać będziesz w tylnich boczkach dziury na głośniki, czy będziesz montował oryginały ? sam teraz szukam jakiegoś patentu na wzbogacenie walorów audio u siebie... do seryjnych głośników dorzuciłem piecyk, suba i radio kenwooda... niby jest fajnie ale dalej lipa :|

Opublikowano

Siemka.No to tak myślę ze chyba sam tylko muszę skołowac maskownice ori lub całe boczki jak się uda kupić takie same w dobrym stanie.Jeszcze muszę to rozpatrzeć.

Opublikowano

Widzę, że nie tylko ja mam problem z umiejscowieniem głośników na tyle :D

To czekam jak rozwinie się sprawa, a w wolnej chwili też pomyśle gdzie tam można by coś upchać :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

:hi:Jestem kolejny w kolejce :D osobiście się zastanawiałem nad tymi boczkami ale wiadomo rożnie bywa... chce obskoczyć jakie złomowiska i najlepiej było dy znaleźć już gotowy zestaw. Albo zrobić otwory w boczkach ale jak wiecie mamy z tym problem ponieważ mamy profilowana dolna cześć boczków i nic to nie zmieni a po za tym to ja bym wolał bardziej tradycyjny wygląd (ori) "cicha woda brzegi rwie" :cool1: Pozdrawiam