kuubeek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 witam. bawilem sie troche kodami klimatronika i doszedlem do numerow mam 52 i 53 i tam wyswietla mi na 52 blad 1A (nie a1 tylko 1A wlasnie) a na 53 mam 1D lub 11d jak wlacze wentylator?? (przynajmniej tyle moge odczytac gdyz ten akurat wyswietlacz nie dzial calkowicie) czy ktos mnie moze oswiecic co jest nie halo?? dodam ze na 1c wyswietla mi .0 nie wiem co z tym zrobic i czy mam wogole sie czym przejmowac do tej pory wszystko dzial bez zrzutu. pozdrawiam
andy_sky Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 jak działa to po co daremnie się przejmujesz zauważyłem że niektórzy sami szukają problemu
kuubeek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 tak z ciekawosci sie bawilem i zobaczylem ze cos tam nie jest ok ...wiec zapytalem czy to nic powaznego i czy da sie z tym zyc pozdrawiam
kuubeek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 lepiej spie jak wiem ze wszystko ok z autkiem
wojtek26 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Wystarczy poszukac http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=70.0
kuubeek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 widzialem co znacza kody ale nie za bardzo czaje opisy... np: 52 1a Przerywanie lub blokowanie, przełącznik wysokiego ciśnienia gazu klimatyzacji, 120 x wyłączony...tzn klima nie bedzie dzialac czy jak?? 53 - 1d przewody dwukierunkowe?? tzn ze co?? sa zepsute??nie wiem, nie dzialaja czy ze po prostu sa??
Rekomendowane odpowiedzi