Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Opony na raty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie, czy ktos kupowal nowe opony na raty, mam spora wydatki a nie chce czekac kolejny miesiac zeby odlozyc kase na nowe gumy.

macie moze zaufanych sprzedawcow prowadzacych sprzedaz ratalna

chodzi o jakies oponki 215/35 r18 do 2000 zlotych

Opublikowano

nie lepiej poczekać miecha i kupić te opony niż potem płacić co miesiąc i wyjdzie duzo więcej :thumbdown:

Opublikowano

och nie tak dużo wyjdzie go moze ze 100 zł więcej zależy jeszcze na ile weźmie

ja polecam

www.netcar.pl

Opublikowano
  • Autor

dokladnie duzo wiecej nie wyjdzie a nie bede sie musial bujac na 15" :wallbash:

grippen brales cos od nich ?

jest wogole na tej stronie jakas szukajka bo zaraz mnie trafi- klikam na wiecej tam gdzie jest rozmiar opony i przewija mi tylko strone troche nizej ;(

Opublikowano

każdy kupuje jak może - jak możesz na raty bierz na raty - to normalne przecież czy opony czy telewizor. śmiało bez wstydu normalna sprawa

Opublikowano

dokladnie duzo wiecej nie wyjdzie a nie bede sie musial bujac na 15" :wallbash:

grippen brales cos od nich ?

jest wogole na tej stronie jakas szukajka bo zaraz mnie trafi- klikam na wiecej tam gdzie jest rozmiar opony i przewija mi tylko strone troche nizej ;(

Brałem Opony 1,5 roku temu i zero problemów bardzo polecam

tam masz sporo tych rozmiarów a jakiego szukasz rozmiaru [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 09:16_________________________________________________coś im się stronka schrzaniła bo kilka dni temu jak wcisnałęś więcej to się wyświetlała taka duża tablica i było tych rozmiarów od za.... napisz że nie da się wyświetlić i to naprawią [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 09:33_________________________________________________

wogole na tej stronie jakas szukajka bo zaraz mnie trafi- klikam na wiecej tam gdzie jest rozmiar opony i przewija mi tylko strone troche nizej

sprawdziłem przed chwilą i na IE się coś pieprzy ale chodzi na FireFoxie wcisniesz więcej i masz inną planszę z wyborem rozmiarów

Opublikowano
  • Autor

juz sprawdzalem, niestety na chwile obecna nic ciekawego :/ jedynie trzy rodzaje opon i szczerze troche za drogie :P

każdy kupuje jak może - jak możesz na raty bierz na raty - to normalne przecież czy opony czy telewizor. śmiało bez wstydu normalna sprawa

akurat telewizor kupilem za gotowke :polew: teraz maluje auto i chcialbym zeby po odbiorze auto jezdzilo od razu na alu a kasy na opony nie nadrukuje :P dlatego szukam czegos w sorzedazy ratalnej na 6 rat duzo nie przeplace :)

jakby sie komus cos rzucilo w oczy to szukam 215/35 lub 215/40 r18