Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Spalony fotel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z podgrzewanym foelem kubelkowym w a4 b6 . Zaczal mocno grzac w lewym boku siedziska aż w końcu wypalilo mi dośc sporą dziure.Mam pytanie czy da się to naprawic .Zajrzalem w to miejsce i zauważylem przerwany drucik po zwarciu tych przewodów i wlaczeniu podgrzewania momentalnie robią się czerwone, ale tylko w miejscu w którym je zwieram .Co może byc przyczyną , z góry dzięki.

Opublikowano
  • Autor

Ale nie wiem dlaczego tak pali i czy jak zalozę nową mate nie powtórzy się to samo. Może jakiś czujnik powoduje że mata w jednym miejscu się przegrzewa. :wallbash:

Opublikowano

moze nastapilo uszkodzenie mechaniczne , przerwany przewod w macie :confused4: nowa mata to koszt chyba 380 PLN

Opublikowano
  • Autor

Mam przerwany przewód ale wcześniej wypaliło mi dziurę, a jak złacze dwa zerwane przewody to momentalnie robią się czerwone.Mam obawę czy po założeniu nowej maty historia sie powtórzy.czy wystarczy wymienic mate. :embarrassed:[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 20:22_________________________________________________koledzy czy ktoś pomoże jak już wcześniej pisałem mam spaloną matę w fotelu . Wypaliło mi dziurę , przewód jest przerwany a jak złącze ten przewód to chwilę i jest czerwony .Mam pytanie dlaczego w tym miejscu tak mocno grzeje i czy idzie to jakoś naprawic. :hi:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za link ,zakupiłem już nowy fotel oczywiście używany bo za mate w serwisie wołali 400 zl . Mam pytanie czy ktoś wie jak sprawdzic przełącznik ,regulator podgrzewania foteli czy nie podaje zbyt dużego napiecia , bo się boje czy znowu nie wypali mi dziury. :wallbash: